Det sker ikke så tit, men forleden skete det så alligevel. Der var nemlig en heldig vinder fra Hadsten, der vandt 75.000 kroner i Landbrugslotteriet.

Det var en glad Peter Aschelund fra Skjold Burne Vinhandel i Hadsten, der kunne fortælle, at en af hans kunder var den heldige vinder af de 75.000 kroner. Peter har lige overtaget salget af Landbrugslotteriet og Varelotteriet, så nu kan man købe sit lod hver dag, mens det tidligere kun var muligt en gang om måneden.

“Det er da lidt sjovt, at en fra Hadsten vinder, og så lige samtidig med, at jeg har overtaget salget. Det er det spil i Danmark, hvor der er størst vinderchance og samtidig også den største udbetalingsprocent, og nu kan man så også købe det her i butikken fast hver dag”, lyder det fra Peter til ByensNyt.dk.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.