28. februar 2024

2019 var tæt på rekord for danbolig Hadsten

2019 blev endnu engang et godt år på boligmarkedet i 8370, og for danbolig Hadsten blev det til hele 78 handler i det forgangne år.

Dermed var ejendomsmæglerfirmaet tæt på deres rekord, der blev sat i 2017, hvor de nåede op på 81 handler. Samtidig blev 2019 året, hvor de overtog danbolig Hinnerup fra Thomas Madsen, hvilket dog ikke påvirkede salget i Hadsten.

“I 2017, hvor vi satte salgsrekorden, havde vi en del grunde i den nordlige del af Hadsten som vi solgte, mens det i 2019 mere eller mindre er rene hushandler, hvilket gør tallet ekstra flot. Vi overtog Hinnerup-afdelingen i oktober, og havde nok forestillet os, at det ville give lidt udslag i Hadsten, men det har det på ingen måde gjort, heldigvis”, fortæller Tommy Risgaard til ByensNyt.dk.

Tommy Risgaard ejer danbolig Hadsten og Hinnerup sammen med Joan Pank.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler