12. april 2024

Der er godt gang i boligsalget i 8370

De seneste par uger har meldingen lydt, at boligmarkedet har taget en opbremsning i København og Aarhus, men kigger man på Favrskov og 8370 Hadsten, så ser billedet anderledes ud.

Gennem det seneste år, har man i Favrskov Kommune oplevet en markant stigning i salget af boliger, og her er 8370 Hadsten også en væsentlig del af denne stigning. I følge Boligsiden.dk er kommunen faktisk en klar højdespringer på listen, og hos danbolig i Hadsten bekræfter man da også, de positive tendenser.

“2019 var et rigtigt godt år for os, og det har 2020 også været indtil nu. Vi holder faktisk budgettet, også i marts og april, så lige nu må vi bare konstatere, at det er ikke 8370 der er ramt. Vi er selvfølgelig spændte på den fremtidige udvikling, men kan ikke lige nu spotte en nedgang”, lyder det fra Tommy Risgaard, der sammen med Joan Pank, ejer danbolig i Hadsten og Hinnerup.

Der kan være mange forklaringer på, at salget går så godt i Favrskov Kommune, og Tommy har nogle bud på, hvad der gør, at folk i stigende grad søger mod blandt andet 8370.

“Favrskov har en rigtig god placering, både i forhold til Aarhus, men jo også i forhold til Randers, Silkeborg, Djursland og såmænd også Aalborg. Der er masser af natur og plads, og i disse tider hvor der skal holdes afstand, så kunne det også være et parameter for den fremtidige udvikling. Der ud over er der selvfølgelig også noget omkring prisen, hvor vi jo ligger en del lavere end i Aarhus, og på den måde samler rigtigt mange op”, siger Tommy til ByensNyt.dk og tilføjer:

“Jeg tror også at netop det, at 8370 er et attraktivt sted at flytte hen gør, at vi måske ikke kommer til at se prisfald til en start. Måske kommer der lidt usikkerhed hen ad vejen, men jeg tror ikke, at vi kommer til at se store prisfald, det bliver mere vestpå og så også i Aarhus og København, hvor lejligheds-priserne er under stort pres”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler