19. maj 2024

Endnu en fornem designpris til FROST A/S

FROST A/S der holder til i Erhversvparken på Bavneallé og som er i færd med at bygge helt nyt domicil ud til Ødumvej har vundet endnu en fornem designpris.

Det er den elegante nye trappestige Bukto Step Ladder, udviklet i samarbejde med MDD Bønnelycke, der netop er løbet af med ”IF Design Award i 2020”.

Prisen har været uddelt siden 1954 og FROSTs Bukto Step Ladder vinder prisen for sin evne til at genopfinde den klassiske trappestige i en ny praktisk og alsidig løsning, der ser godt ud både sammenfoldet og åben og uden at fjerne fokus fra øvrigt interiør. Det enkle rene udtryk passer ind i ethvert miljø både på badeværelset og i køkkenet i hjemmet og profesionelt på restauranter og i butikker. Den kan anvendes både som trappestige og som stol og har fået en flot modtagelse på vinterens messer i både Stockholm og Köln.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler