20. juli 2024

Genbrugspladsen åbner igen på tirsdag

Så er der godt nyt til blandt andet havefolket, der de seneste uger, ikke har kunnet komme af med deres affald.

Favrskov Kommune har nemlig meddelt, at genbrugspladsen igen er åben fra på tirsdag. Til en start med udvidet åbningstid, nemlig tirsdag-fredag fra 07-18. I weekenden fra 9-15.

Du vil møde en vagt ved indgangen til pladsen, som sikrer, at der max er otte biler på pladsen af gangen, skriver Favrskov Kommune i et opslag på facebook og tilføjer følgende:

❗️Vis hensyn og hold god afstand til andre kunder og til genbrugsvejlederne.

❗️Husk at medbringe handsker og egen kost og skovl, hvis du skal aflevere haveaffald eller andet løst affald.

Stort pres på genbrugspladserne… og på vejene

Det gode forårsvejr og den ufrivillige hjemmekarantæne har fået mange til kaste sig ud i den helt store haverengøring, rydde op i garagen eller færdiggøre det længe ventede gør-det-selv projekt. Og i takt med dette, stiger behovet for at aflevere sit affald på genbrugspladsen også. Derfor forventer forsyningen stort pres på både genbrugspladserne og på vejene hen til pladserne.

“Der har været efterspørgsel for at benytte genbrugspladserne og mange har formentlig samlet store mængder affald til genbrug. Derfor forventer vi, at rigtig mange vil besøge pladserne, når vi åbner igen. Det kan skabe kødannelse ved indgangen til genbrugspladserne, men også på vejene hen til genbrugspladserne. Vi opfordrer derfor til, at man udviser tålmodighed og hensyn til andre billister, men vi glæder os også til igen at tage imod vores kunder på genbrugspladserne”, pointerer Sara Funch, direktør for Favrskov Forsyning i en pressemeddelelse.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler