12. august 2022

Jens Christian er kommet flyvende fra start

Det er ikke mange måneder siden at Jens Christian, eller JC som de kalder ham i EDC Huset Hadsten, blev uddannet ejendomsmægler, men det kan man bestemt ikke mærke på hans arbejde med at sælge huse.

Jens Christian er uddannet ved netop EDC Huset Hadsten, og blev efterfølgende tilbudt at blive fastansat som ejendomsmægler. Noget som ellers ikke ses så tit, men for Jette Eriksen og Jeanet Gårdsdal, der sammen ejer EDC, var det helt naturligt at Jens Christian fortsatte.

“JC har virkelig udviklet sig, fra at være en person der tog sig af tingene ad hoc, og ikke havde alt for meget struktur, til nu at have styr på det hele og være god til at se fremad. Det kan man jo også se på hans salg, fordi han sælger helt vildt lige nu. Han skal nok blive en stjerne, ingen tvivl om det, og han har så meget positiv selvtillid, at han allerede nu har sagt, at han vil på samme ordning som de andre i forhold til aflønning, så det er stærkt”, kommer det fra Jette og Jeanet, der også ejer EDC Huset i Hinnerup, inden de tilføjer:

“Han er virkelig vellidt, både hos os og kunderne. Han er så ordentlig og sød, så han er bare et godt match til os”

På billedet set Jette Eriksen og Jeanet Gårdsdal, der sammen ejer EDC Huset Hadsten og Hinnerup

Jobbet som ejendomsmægler kræver stor forståelse for at sætte sig ind i den enkelte kundes behov, og så skal man være flexibel og ikke kigge så meget på, hvad klokken er, når telefonen ringer, og det passer godt til Jens Christian.

“Man skal formå er at ramme folk rigtig, og sætte sig i deres situation, samt have styr på detaljerne i hver enkel sag. Jeg er på telefonen nærmest hele døgnet, så folk kan stort set altid få fat på mig, det kan jeg godt lide. Det at få lukket et salg er også noget der kan få adrenalinen til at køre, og det er bare fedt når det lykkedes, så begge parter er tilfredse. Jeg er jo sælgers mand, men skal have tingene til at balancere, og den rolle er også spændende”, fortæller Jens Christian.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler