27. januar 2021

Når hjemmeskolen (næsten) bliver til en fest

Der er nok delte meninger om snevejr, især blandt bilister, men er man sendt hjem af myndighederne på grund af Covid-19, så kan en tur i det hvide element være et godt afbræk fra online undervisning.

Elisa fra Hadsten havde en mindre fest i går, da hun sammen med sin mor og familiens hund, havde bevæget sig ud i sneen, godt pakket ind og naturligvis med en kælk på slæb. I følge Elisas mor, så var det en helt særlig god dag, at have hjemmeskoledag på, hvilket vi her på ByensNyt godt forstår.

Foto: Mette Storgaard

Længere mod syd, var der også gang i vintervejret, hvor Karen Margrethe Mikkelsen fra sit vindue, normalt kan se Over Hadsten Kirke, men det måtte hun for en stund, som billedet også viser, opgive for en stund.

Foto: Karen Margrethe Mikkelsen

I Byskoven, lige bagved Den Jydske Haandværkerskole, var der ren idyl, og så er det svært at have noget i mod sneen, fordi det ser jo faktisk meget smukt ud, som det ligger der og lyser op.

Foto: Jan Erik Elgaard
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
snow
1.7 ° C
3 °
0.6 °
93 %
2.1kmh
75 %
ons
2 °
tors
-1 °
fre
-0 °
lør
0 °
søn
2 °