18. maj 2024

4 Hadsten virksomheder på Gazellelisten

I dag er Gazellelisten blevet offentliggjort i Børsen og der er i år 1894 virksomheder der indfrir kriterierne til at være gazelle.

Denne gang er der 4 Hadsten-virksomheder der er udpeget som gazeller: Designvirksomheden Frost A/S, der er gazelle for 4. gang, el-installatør K.E. Elinstallation A/S, der er gazelle for 3. gang, IP Maskinservice ApS der er gazelle for 2. gang og Linhave ApS Tømrer & Entreprenør, der er med på gazellelisten for 1. gang.

Dejligt at der trods coronatider er virksomheder i 8370, der har god vækst. Gazellevirksomhederne er med til at inspirere kommende iværksættere og viser, at man under de rette forudsætninger næsten kan trodse naturlovene i en svær tid.

ByensNyt ønsker de fire gazeller i Hadsten stort tillykke.

For at blive gazelle skal virksomheden som minimum omsætte for 1 million kroner eller skabe et bruttoresultat på 0,5 millioner kroner. Man skal derudover have oplevet vækst i omsætning eller bruttoresultat i de mindst fire seneste regnskabsår og den samlede sum skal ende i et plus på bundlinjen. Endelig skal man som minimum have fordoblet omsætningen eller sit bruttoresultatet gennem de sidste fire regnskabsår.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler