28. oktober 2021

Flot hæder til MJT Container

I tirsdags var Caroline Nielsen og Søren Rye Andersen til Regionsfinale hos Akademikernes A-Kasse, hvor de endte med at vinde og dermed kvalificere sig til finalen i København, hvor de har mulighed for at vinde årets akademikerpris.

Det er Akademikernes A-Kasse der står bag prisen, der har til formål at hylde små og mellemstore virksomheder, der har formået at skabe vækst ved at ansætte en akademiker, og netop det har de gjort hos MJT Container i Hadsten, hvor man sidste år ansatte Caroline Nielsen til at lave marketing og kommunikation. Det har været så stor en succes, at firmaet fra Hadsten nu kan kalde sig Regionsmestre, og til november har mulighed for at løbe med sejren for hele landet.

“Vi er blevet indstillet via Camp Future, som er et kursus jeg var på, da jeg var blevet færdiguddannet fra Aarhus Universitet, og det var også her, jeg blev matchet med Søren. Efterfølgende lavede jeg nogle oplæg til MJT Container og var så i praktik, hvilket til sidst endte ud i en fastansættelse”, fortæller Caroline Nielsen til ByensNyt.

Det var Camp Future der kontaktede Søren Rye Andersen, og han var netop i gang med at kigge på, hvordan firmaet kunne udvikles med nye kompetencer, så derfor kom henvendelsen meget belejligt, og Søren føler i den grad, at de har fået noget godt og positivt ud af, at få Caroline med på holdet.

“Vi havde gået og talt om, her i huset, at vi manglede nogle nye kompetencer, fordi vi er jo primært håndværkere og købmænd, så det var lidt af et spring at ansætte Caroline, men det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi vil gerne ekspandere en smule hvert år, uden at vi får volumen-syge, og det kan Caroline hjælpe os med. Vi har fået styr på det digitale, og nu er det ikke længere papir og kuglepen vi bruger”, lyder det fra Søren Rye Andersen, der ejer MJT Container.

Caroline og Søren med det fysiske bevis på den flotte hæder, som forhåbentlig bliver endnu flottere om et par måneder i København

Ny webshop på vej og mere fokus på ekstern kommunikation

Og, hvad er det så, Caroline har lavet siden hun startede i firmaet? Hun har fået styrket kommunikationen, lavet strategi for marketing, firmaet er kommet på LinkedIn og meget, meget mere.

“Lige nu er jeg i gang med at lægge sidste hånd på vores webshop, hvor det bliver muligt at leje containere og købe materialer gennem den, hvor vi håber på, at kunne få endnu mere salg den vej, både til private og virksomheder. Jeg har også været involveret i mange andre ting, der går ud over marketing og kommunikation , blandt med at optimere vores køreruter, så vi har sparet en del timer på vejene, lavet nye prislister og meget andet, så jeg har i den grad fået en masse erfaring med ting, som jeg nok ikke ville have fået, hvis jeg var blevet ansat i en større virksomhed”

Søren Rye Andersen konstaterer, at det har givet en masse til virksomheden, og han kan kun anbefale andre at gøre noget lignende.

“Det har frigivet en masse tid, som vi andre så kan bruge på det, som vi er dygtige til. Det har virkelig været en øjenåbner og skabt en masse gejst og glæde, og er uden tvivl med til, at vi får kontakt til nogle kundegrupper, som vi ellers ikke ville få fat på, så det var helt rigtigt for MJT, at få ansat Caroline”, lyder det begejstret fra Søren.

Finalen, der foregår i Operaen i København, afholdes 29. november, og det følger vi naturligvis op på til den tid.

MJT Container holder til på Brogårdsvej i Hadsten, og har 14 ansatte.
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.9 °
91 %
5.2kmh
48 %
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °