26. februar 2024

Første spadestik til 36 nye lejligheder tages den 25. januar

Det er efterhånden ved at være mange år siden, at den gamle Realskole på Kirkevej brændte ned til grunden, og siden da, har der ikke været meget aktivitet på den attraktive grund i midtbyen. Det ændres der dog snart på, når Ejendomsselskabet Midtjylland starter på 36 nye ejerlejligheder.

I slutningen af 2021 købte selskabet fra Herning grunden af Favrskov Kommune, men siden da har der ikke været aktivitet, i hvert fald ikke synligt. I kulissen er der dog blevet arbejdet, og nu er man så klar til at tage første spadestik til det nye byggeri, som bringer 36 nye boliger med sig i fire etager.

Det er Danbolig Hadsten der skal stå for at sælge de 36 nye lejligheder, og det er noget man ser frem til hos ejendomsmæglerne i Østergade.

“Vi er både glade og stolte over, at vi blev valgt til at stå for salget af de nye ejerlejligheder, og det er noget vi i den grad glæder os til at komme i gang med. Der er allerede en del der har vist interesse for byggeriet, endda inden tegningerne ligger endelig klar, så jeg er sikker på, at der nok skal blive rift om byggeriet”, lyder det fra Tommy Risgaard, der er medejer af Danbolig Hadsten.

Lejlighedernes størrelse er endnu ikke endeligt fastlagt, men Tommy regner med, at det især bliver seniorer eller folk uden børn, der bliver kundesegmentet.

“Det er helt unikt med 36 lejligheder på så central en lokation og med den historik som grunden har. Det er tæt på alt i forhold til butikker, offentlig transport, kulturhus og motionscenter, og vil man samtidig bruge tiden på andet end at holde have, så bliver dette byggeri særdeles oplagt. Det bliver to identiske bygninger ved siden af hinanden, bygget i rigtig god kvalitet og med udsigt ud over byen fra alle lejligheder, så der er noget at se frem til”, fastslår Tommy overfor ByensNyt.

Hvis man vil høre mere om de nye lejligheder er man velkommen til at møde op den 25. januar klokken 14, hvor borgmester Lars Storgaard, arkitekter og Danbolig Hadsten vil være til stede. Det er dog ikke muligt at købe eller reservere en lejlighed endnu, da købsmaterialet først er endeligt klar i løbet af de kommende måneder. Byggeriet forventes at tage godt 17 måneder, og vil derfor, hvis alt går godt, være indflytningsklar i efteråret 2024.

Sådan så første skitse ud til de 36 nye lejligheder.
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler