21. september 2021

Hadsten Computer på plads i Østergade

Efter nogle år i Søndergade, er Hadsten Computer nu tilbage i Østergade, hvor de er rykket ind i det lokale, der tidligere husede Røde Kors butikken, lige mellem Vestjysk Bank og Salon P.

Hadsten Computer løser mange reparationsopgaver, og derfor var det blevet for trangt med pladsen i Søndergade, hvor baglokalet var fyldt til bristepunktet. Derfor var det oplagt at kigge efter nyt, hvilket Stefan og Co. fandt hos Jeppe Holm Ejendomme, der havde lokalet ledigt, efter at Røde Kors var rykket hen i Sundhedshuset.

Den seneste måneds tid har man gjort lokalet klart, og i fredags flyttede butikken så fra Søndergade til Østergade, og allerede søndag var man klar til at åbne for kunderne.

“Der har været nok at se til, men vi er stort set kommet på plads, og vi er rigtig glade for de nye lokaler. Nu har vi fået meget mere plads til værksted, samtidig med, at vi har et fint butikslokale, lige ud til gaden, hvor der jo er masser af aktivitet. Snart kommer den nye Netto, så jeg er sikker på, at vi har fået den helt rette placering, med den helt rette fordeling mellem værksted og butik”, fortæller Stefan Granholm til ByensNyt, inden han iler videre til næste ekspedition.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °