28. november 2021

Julekalendere er ikke bare for børn

I mange år har julekalendere primært været noget for børn og barnlige sjæle, men de seneste år er der kommet en del varianter der i høj grad har fokus på det voksne publikum, og hos Skjold Burne i Søndergade i Hadsten, har man et stort udvalg af voksenkalendere.

Der er kommet et hav af muligheder for at forsøde juletiden med en julekalender, og det er både med og uden alkohol. Hus Skjold Burne i Hadsten har man i år fået en eksklusiv kalender med vingummi, flere forskellige med chokolade af høj kvalitet og så er der også kommet flere forskellige varianter med spiritus.

“Der er noget for enhver smag, og jeg må sige, at den kalender, hvor der er flere forskellige typer spiritus i, der får man virkelig noget for pengene, og man kan godt begynde at glæde sig til at åbne den, hvis man allerede har købt en. Vi har også flere uden spiritus, og fælles for dem er, at det er høj kvalitet og i den eksklusive ende, både hvad angår indpakning, men så sandelig også, hvad angår indhold, hvilket jo trods alt er det vigtigste”, fortæller Peter Aschelund der ejer Skjold Burne, der tilføjer:

“Det er prismæssigt i en anden skala end en chokoladekalender fra et supermarked, men her er der virkelig tale om kalendere med høj kvalitet, hvor man får en smagsoplevelse”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
3.9 ° C
3.9 °
3.1 °
96 %
3.7kmh
100 %
søn
4 °
man
3 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °