18. maj 2024

Man kan ikke tage JYSK på sengen

Alt var klappet og klart da JYSK i dag slog dørene op for deres helt nye butik i Hadsten. Køen var lang uden for butikken allerede fra morgensunden og de første tilbud blev revet væk i løbet af kort tid.

“Pyha” siger butikschef Svenne Olsen, da ByensNyt kigger forbi. “der er godt nok fart på”. “Vores bemanding her i Hadsten er på fem fatse fuldtidsmedarbejdere og 3 på deltid, men her i forbindelse med åbningen er de 10 souschefer fra distriktets øvrige butikker lånt ud til os, så vi kommer godt fra land og så vores kunder ikke skal vente for længe på betjening”.

Butikken var da også godt fyldt og køen ved disken var lang og vi gik derfor lige ind på kontoret til en kort snak inden Svenne skulle ud til kunderne igen. Mens vi sad der kom naboen (Rema 1000) forbi med en velkomsthilsen.

“Jamen, jeg er simpelthen blvet taget så godt i mod her i byen” siger Svenne, som i sidste uge lige var inde for at hilse på i et par af byens butikker. “Stefan fra Hadsten Computer fortalte mig om alt det der sker her i byen og om Stafet for Livet, der finder sted her i weekenden. Sådan noget vil vi normalt gerne være med til at støtte op om, men lige nu har vi simpelthen alt det vi kan gøre med bare at betjene kunderne og få fyldt op på hylerne, men nælste år er der nok lidt mere ro på” smiler han.

Helt ro på, kommer der nok ikke for Svenne er ambitiøs. “Mit mål er, at vi får landets bedste butik med landets bedste kundeservice. Vi måles på mange ting, JYSK er en konkurrenceplads og der er præmier for alt muligt. Det kan jeg godt lide”

Allerede i dag kan jeg da ikke lade være med at måle os med Ishøj. De åbner også i dag og deres butik er 1000 kvadratmeter større end denne her, men vi har mere travlt end dem. Det er jo fantastisk, og det er jeg da stolt over. Det tegner godt”.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler