20. juli 2024

Nordea åbner sin filial i Hadsten for Kræftens Bekæmpelse på søndag  

Nordea åbner sine døre for de lokale indsamlingsledere ved Kræftens Bekæmpelses landsindsamling i Hadsten på søndag, så de indsamlede penge kan blive opbevaret sikkert og blive talt op og sat ind på Kræftens Bekæmpelses konto. 


Steffen og hans kolleger i Nordea i Hadsten holder søndagsåbent og tager imod de lokale indsamlingsledere, når Kræftens Bekæmpelse samler ind den 3. april. Nordea og Kræftens Bekæmpelse har indgået en aftale om håndteringen af kontanter på indsamlingsdagen, og på den måde får de mange frivillige hjælp til at få de indsamlede penge talt op og sat ind på kontoen hurtigt og nemt. 

”Kræft er en forbandet sygdom, som vi alle nok har haft inde på livet i en eller anden grad. Jeg ved, at der er masser af frivillige her i Hadsten, der har brugt lang tid på at arrangere denne indsamling, og som har lagt rigtig meget energi i den her mærkesag. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi i Nordea har sagt ja til at give en hjælpende hånd med på dagen, når der bliver samlet ind. På den måde kan vi forhåbentlig gøre indsamlingen lidt nemmere for de frivillige lokale kræfter”, siger Steffen Ludvigsen.  

Det bliver den lokale indsamlingsleder, der kan komme ned i banken efter indsamlingen er slut og aflevere dagens donation i banken. Her Steffen og hans kolleger sørge for, at pengene bliver talt op, opbevaret sikkert og sat ind på kontoen. 
 
Hos Kræftens Bekæmpelse er man taknemmelig for Nordeas hjælp på indsamlingsdagen.  

”Landsindsamlingen er en kæmpe stor dag for os, hvor hundredevis af frivillige koordinerer og orkestrerer alle indsamlerne. Der er meget værdifuldt, at Nordea har tilbudt at hjælpe os og håndtere de kontanter, vi får ind på dagen. Det gør det muligt at trække på viden, erfaring og hele bankens setup, som vi jo slet ikke har adgang til normalt. Derved bliver indsamlingen lettere for os og bankens engagement er med til at lette de frivilliges opgave. Det er vi meget taknemmelige for”, siger Kenneth Øhrberg Krag, Markedschef, Erhverv, fra Kræftens Bekæmpelse. 
 
Selv om filialen i dag som udgangspunkt ikke håndterer kontanter, har filialen stadig muligheden for at opbevare kontanterne sikkert, ligesom banken allerede har et setup med pengetransport, der kommer i filialen med f.eks. rejsevaluta, som kunderne har bestilt til afhentning i den lokale filial.  

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler