28. oktober 2021

Ny medejer af EDC Huset Hadsten

Jens-Christian er ny medejer af EDC Huset Hadsten & Hinnerup. Dermed består ejerkredsen i de to butikker nu af Jette Eriksen, Jeanet Gårdsdal og Jens-Christian Christensen.  

Jette er yderst tilfreds med udvidelsen af ejerkredsen i de to EDC butikker:

“Her hos os handler det om ordentlighed – og da især, når vi skal knyttes til hinanden forretningsmæssigt på lang sigt. Vi er så glade for Jens-Christian af netop den årsag, at han er et helt igennem godt og ordentligt menneske. Vi er vilde med ham, og det samme er vores kunder. Han har i løbet af de senere år taget et kæmpestort ansvar i butikkerne og udviklet sig med kometfart. Han er simpelthen vores golden boy, og vi er taknemmelige over, at det er lykkedes os at knytte ham endnu tættere til os med et partnerskab”.  

Helt udsædvanligt er det, at så ung en person bliver medejer i en ejendomsmæglerbutik. Jens-Christian er 23 år gammel og har været færdig som ejendomsmægler i knap 1 år. Jeanet og Jette har da heller ikke kendskab til lignende partnerskaber med så unge aktører. Jeanet, der i øjeblikket er på barsel, fortæller:

“Det er et faktum, at Jens-Christian bare er dygtig til sit fag. Og han har en oprigtig lyst til altid at give den fuld gas. Derfor har han også succes i jobbet og er særdeles vellidt i byen. Så vi er slet ikke i tvivl om, at han kan leve op til sin nye rolle hos os.” 

Jens-Christian siger selv:

“For mig er det selvfølgelig en stor drøm. Jeg har altid ønsket mig en karriere som selvstændig, så da Jette og Jeanet gav mig tilbuddet, var det logisk og naturligt for mig at takke ja. Jeg vil helt vildt gerne tage endnu mere ejerskab på butikkerne og hjælpe med at få dem helt til tops her i vores lokale område, som jeg er født og opvokset i.” Han slutter med et smil: “Og jeg er her jo alligevel altid – så det er en fed fornemmelse, at det nu også er mit!”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.9 °
91 %
5.2kmh
48 %
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °