21. september 2021

Ny rådgiver i Sparekassen Kronjylland

Tidligere på året stoppede Jytta Rasmussen i Sparekassen Kronjylland afdeling i Hadsten, for i stedet at blive en del af sparekassens forretningssupport, hvorfor hun nu sidder i Hammel og rådgiver om pension og forsikringer.

I stedet har Sparekassen i Hadsten så hentet Anne Strandgaard til afdelingen, hvor hun kommer fra en stilling som privatrådgiver i Djurslands Bank i Lystrup. Hun startede i juli, og er nu igang med at lære de mange nye kunder at kende, som hun har overtaget fra Jytta.

“Jeg startede 1. juli og gik efterfølgende på ferie, hvorefter jeg desværre fik corona, og derfor måtte gå i karantæne og arbejde hjemmefra, men nu er jeg oppe i fulde omdrejninger og i fuld gang med at lære kunderne og de nye systemer at kende. Så det har været en lidt speciel opstart, hvor jeg først for alvor er kommet i gang midt i august”, fortæller Anne til ByensNyt.

Anne er bosat i Søften, hvor hun lige er flyttet ind i et nybygget hus, og tager hver dag turen på el-cykel frem og tilbage. Hun var egentligt godt tilfreds med jobbet i Lystrup, men blev lokket lidt af Maja, som også er tidligere ansat i Djurslands Bank og nuværende rådgiver i Sparekassens afdeling i Hadsten, og så også det faktum, at få muligheden for at arbejde i en større bank med flere karrieremuligheder på sigt.

“Det er en stor arv jeg overtager fra Jytta, som har haft mange kunder gennem mange år, så det er en god og spændende opgave, som jeg glæder mig til at komme i gang med for alvor i den kommende tid. Jeg er blevet taget rigtig godt i mod, både af kollegaer og kunder, og ser frem til at lære byen og kunderne endnu bedre at kende”.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
10.6 °
93 %
5.3kmh
100 %
tirs
11 °
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °