28. maj 2023

Ny varehuschef og souschef på plads i Kvickly Hadsten

Når den nuværende varehuschef i Kvickly Hadsten, Mads Sørensen, stopper til august, for i stedet at blive varehuschef i Kvickly Viby, så starter der både en ny varehuschef og souschef i Kvickly Hadsten, og nu er der sat navne på, hvem der er blevet ansat.

Varehuschef bliver Merete Hallenslev Olesen, der lige nu er souschef i Kvickly i Vericentret, mens souschef bliver Kristoffer Kossmann, der er lige nu er souschef i SuperBrugsen i Silkeborg.

Den kommende varehuschef har været ansat i Vericentret siden september, efter at hun kom hjem fra Grønland, hvor hun har været bosat i syv år.

“Jeg kom hjem til Danmark sidste år efter syv år på Grønland, hvor jeg arbejde for en butikskæde der minder om Brugsen, hvor jeg arbejdede med non-food, så det er faktisk først efter at jeg kom hjem igen, at jeg begyndte at arbejde med fødevarer. Jeg ser meget frem til at tiltræde i Hadsten til august, og er allerede i fuld gang med idéer til nye tiltag. Jeg synes varehuset har en god størrelse, og Hadsten virker til at være en by, hvor man kender hinanden, og har en lokal forankring, og det tiltaler mig meget. Det med at have faste kunder og kunne give en personlig betjening, det glæder jeg mig til”, fortæller Merete, da ByensNyt taler med hende.

Hun har allerede spottet, at det hvide telt foran butikken kan bruges til alverden ting, og ser i det hele taget masser af muligheder i butikken, hvor hun også glæder sig over, at hun kommer til at stå i spidsen for en personalegruppe, der har masser af erfaring.

“Jeg får mange idéer, og har allerede en masser tanker på, hvad teltet foran butikken f.eks kan bruges til, ud over blomster som det bliver brugt til lige nu. Jeg får et godt hold at støtte mig til i starten, hvor vi jo er et helt nyt ledelseteam, og jeg har allerede fået et godt indtryk af gruppen, som jo for manges vedkommende har været i butikken i en del år. Dem glæder jeg mig til at arbejde sammen med, og være med til at udvikle og udfordre”, lyder det fra Merete, der sammen med Kristoffer starter i Kvickly Hadsten 1. august.

“Vi får lige et par dage sammen med Mads, inden han smutter til Viby, men han bliver jo i samme koncern, så jeg kan heldigvis hurtigt få fat på ham, hvis der er noget der lige skal vendes”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler