18. januar 2022

Rieck Advokater er landet godt i Hadsten

For lidt over et år siden, rykkede Rieck Advokater ind i Den Gamle Banegaard i Østergade, efter at de tidligere havde til huse i Lystrup. Advokatfirmaet er kommet godt fra start i Hadsten, og har allerede udvidet medarbejderstaben.

Det er Lars Rieck der ejer advokatkontoret, og han kan konstatere efter et års tid i Hadsten, at det var den helt rette beslutning at flytte, og føler at han er blevet taget rigtig godt imod.

“Jeg synes vi er landet rigtig godt i Hadsten, og vi har fået en helt fantastisk start. Vi har været her i lidt mere end et år, så det er stadig i sin spæde start, og nu må vi i de kommende måneder se, om den positive udvikling fortsætter, men det vi klart kan fornemme det er, at der har været behov for en forretning som vores, og kunderne er glade for at komme her”, fortæller Lars Rieck til ByensNyt.

Rieck Advokater henvender sig både til private og erhverv, dog med erhverv som den største indtægtskilde, blandt andet på grund af deres nye tiltag som er inkasso.

“Vi har nok haft lidt mere fokus på erhverv indtil videre, fordi det er det ben vi indtil videre har bygget op, og virksomhederne har taget godt imod os. Vi har etableret Rieck Inkasso, så alt hvad der hedder inkasso kører i det selskab, hvor vi har lavet et ret strømlinet koncept, som er blevet taget godt imod. Her får man for en fast årlig pris vores hjælp til alt der hedder inkasso, manglende betaling af fakturaer, men vi tilbyder også debitorservice, hvor vi styrer kundens rykkerprocedurer. Det vil sige, at virksomheden blot skal sende deres faktura, og så overtager vi alt derfra, lige fra rykkere til en eventuel inkassosag”, lyder det fra Lars der tilføjer at han er i gang med at lukke en stor ordre med en håndværkerportal der har over 1000 håndværkere tilknyttet.

Lars har tidligere været ansat i Paragraf Advokater, og det var igennem en samarbejdspartner fra dengang der gjorde Lars opmærksom på, at der godt kunne være brug for et advokatfirma mere i byen, og efter lidt betænkningstid blev flytningen så realiseret, blandt også fordi der opstod mulighed for at flytte ind i deres nuværende lokaler, lige midt i Hadsten.

“Vi var lidt overrasket over, at der var plads til endnu et advokatfirma i byen, da der i forvejen ligger to andre, men kunne godt mærke, at der var nogle muligheder, og så slog det sømmet på hovedet, da vi kunne få de her lokaler som vi har nu. Så vi behøvede faktisk ikke så megen betænkningstid, og strategisk føler vi også, at vi har fået en bedre placering, hvor vi både er enormt lokale, men samtidig også har gode forbindelser til erhvervslivet både i Hadsten, Hinnerup og Randers, hvor der er et stort potentiale. I Lystrup kiggede man mere mod Aarhus, hvor der er mange om budet, mens man her i Hadsten har den lokale forankring som vi godt kan lide og som forpligter. Vi er nødt til at opføre os ordentligt, ellers har vi ikke nogen kunder særligt længe”, kommer det med et stort smil fra Lars inden han tilføjer:

“Jeg er overrasket over, hvor hurtigt vi har fået fat og fået lavet nogle rigtig gode samarbejder med mange i byen, endda helt uden en egentlig hjemmeside eller et stort markedsføringsbudget. Vi får mange henvisninger fra folk i byen, og der har vi fået en del flere end jeg havde turdet håbe på. Vi er dog i fuld gang med at få lavet en hjemmeside, der snart er klar, og vi skal også have lavet noget ekstern markedsføring, fordi vi kan ikke kun leve af henvisninger, men ja, starten har været god og positiv, blandt andet på grund af gode samarbejdspartnere der er gode til at tale godt om os”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
6.1 ° C
6.9 °
4.7 °
94 %
7.3kmh
32 %
tirs
6 °
ons
6 °
tors
1 °
fre
2 °
lør
4 °