22. september 2021

Rikke udlever drømmen som selvstændig fysioterapeut

Det har været en drøm i mange år for Rikke Randrup Skåning, og nu skulle det være, så derfor har hun nu åbnet sin egen fysioterapiklinik for børn og unge i Sundhedshuset i Hadsten, lige over for Hadsten Apotek.

Rikke har været ansat i det offentlige, senest Favrskov Kommune, gennem hele sin karriere som fysioterapeut, men har gennem længere tid haft en spirende drøm om, at stå på egne ben, og gøre det på den måde, som hun gerne vil have det. I foråret blev de tanker pludselig meget konkrete, og nu er hun så klar til at tage imod de første klienter.

“Det bliver en kombination af holdtræning for børn, som skal foregå i det store rum, og så individuel behandling i mit behandlerrum. Jeg er uddannet Babytummel instruktør, som er for babyer fra 2 måneder og op til 10 måneder og deres forældre, hvor der er fokus på det sansemotoriske gennem leg og samvær, og hvor der sluttes af med babymassage. Til en start er det kun for børn og unge, men jeg har allerede fået forespørgsler fra voksne, så måske på sigt at jeg udvider på en eller anden vis”, fortæller Rikke Skåning til ByensNyt.

Rikke har været ansat i Favrskov Kommune de sidste 11 år, hvor hun primært har arbejdet med børn i alderen 0-6 år, så derfor var det helt naturligt, at det blev denne målgruppe, som Rikke starter ud med, og det er en gammel drøm om at stå på egne ben, der nu bliver til virkelighed.

“Det er en drøm som jeg har haft i mange år, og som når jeg taler med folk jeg kender, godt kan høre, at jeg har talt om i lang tid, og nu skal det så være. Jeg har været utrolig glad for at være i Favrskov Kommune, men i det offentlige er man underlagt, med god grund, en masse regler og faste rammer, som jeg har haft lyst til at træde ud af, og komme tilbage til det jeg brænder for, nemlig at arbejde med mennesker i endnu højere grad og grave lidt mere ned i mit fag”, siger hun og fortsætter:

“Jeg er 47 år, har tre børn og en mand, og nu passer det ind, at jeg får mit eget og selv kan sætte det præg på det, som jeg synes det skal have. Jeg har arbejdet på det siden 2020, sådan for alvor, og har fået god støtte alle de steder jeg har søgt vejledning. Jeg havde besluttet mig for, at hvis jeg mødte en der sagde, at det der kan du ikke leve af, eller det er en dårlig idé, så ville jeg droppe planerne, men hverken min bank eller Erhvervshus Midtjylland, kollegaer og venner har sagt det, så det har kun bekræftet mig i, at jeg skal gøre det”

Rikke er ud over fysioterapeut også byrådspolitiker i Favrskov Kommune, og selvom hun har gjort sig tanker omkring, om det at være selvstændig og lokalpolitiker kan forenes rent tidsmæssigt, så er hun at finde på stemmesedlen til november, hvor hun stiller op for Socialdemokratiet.

Du kan læse mere om Rikkes klinik på www.rikkefys.dk, og allerede nu kan man henvende sig, både i forhold til behandling og til en uforpligtende snak, hvis man er nysgerrig på at vide mere.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
11.2 ° C
13.1 °
9.8 °
94 %
4.1kmh
100 %
ons
19 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
17 °
søn
11 °