24. maj 2024

Velkommen til Tine

Favrskov Erhvervsråds nye kommunikations- og eventkoordinator hedder Tine Schrøder og bor i Hadsten. Hun forestår alt fra kommunikation, eventplanlægning og det praktiske, så alt går op i en højere enhed og har base på Ågården i Hadsten, som er et erhvervshus med flere mindre virksomheder.

I Erhvervsrådets nyhedsbrev fortæller Tine:

“I Favrskov Erhvervsråd er ingen arbejdsdage ens. Min rolle er koordinerende, så den ene dag producerer jeg f.eks. nyhedsbreve eller skriver opslag til vores Facebook og LinkedIn, mens jeg den næste dag er til praktisk seminar på Den jydske Haandværkerskole, hjælper et medlem med tilmelding til et arrangement eller koordinerer telefonopkald og møder for erhvervskonsulenterne.

Det er lige netop i en sådan rolle, at jeg får muligheden for at møde Favrskovs virksomheder ansigt til ansigt med mange forskellige fortællinger og ekspertiseområder.


Privat har jeg en lille familie, der tæller kæreste og datter. Vi fandt vores drømmehus i Hadsten for 7 måneder siden, og har ikke et øjeblik fortrudt beslutningen om at flytte fra Aarhus, få mere luft under vingerne og smuk natur i baghaven.”

Erhvervshuset Ågården, foto: Peter Winding

I erhvervshuset Ågården sidder Erhvervsrådet bl.a. sammen med patentbureauet Tropa, Fit & Sund, Hadsten Fysioterapi og Træning, konsulentvirksomheden Elgaard Mancom, en afdeling af Borncut, der udvikler maskiner til fødevareindustrien, Akantus og Business Partneren, der udarbejder kompetenceudviklingsprogrammer og jobtræningsforløb og snart også en afdeling af vikarbureauet Power People m.fl. Ågården er en del af GP-ejendomme.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler