I samarbejde med Facebook Hadsten, tager vi her på ByensNyt pulsen på byens forretningsliv, og at dømme ud fra dem vi har talt med indtil nu, så bakker Hadsten op om deres butikker, hvilket Kvickly Hadsten kan tale med om.
I søndags rundede Kvickly Hadsten samme omsætning som sidste år, så det var en tilfreds varehuschef, Mads Sørensen, som ByensNyt fik en snak med mandag eftermiddag.
“Vi nåede sidste års omsætning søndag, så med lidt over en halv måned tilbage, i den travleste periode, der kan vi vist ikke andet end være godt tilfredse. Vi har haft travlt i år, og personalet har ydet en helt ekstraordinær indsats, så jeg er virkelig stolt og glad, fordi vi har alle skulle forholde os til mange forskellige meldinger, men personalet har stemplet ind, og det har været en fornøjelse hele veje i gennem”, fastslår Mads Sørensen, der tidligere på året, overtog ansvaret for butikken, efter Thomas Rolighed.
Nu står den på jul og endnu mere travlhed, i en periode, hvor man for alvor skal være skarp på, at få købt de rette mængder hjem, da meget af det der handles i december, i den grad er sæsonvarer.
“Vi er i en tid, hvor der kræves meget af os alle sammen, fordi vi skal have de retter mængder hjem af meget forskelligt, som i vid udstrækning er sæsonvarer, altså æbleskiver, kokosmel, svesker og andre juleting, som vi kun sælger i december. Det kræver noget af folk at ramme plet, også selvom at man skulle tro, at det er de samme mængder man har brug for, fra år til år. Sådan er det bare ikke altid, men det er også med til at gøre det ekstra sjovt. Tiden går også stærkt, fordi vi har travlt fra morgen til aften, og folk køber bare generelt meget mere, især hyggeting, end vanligt”, fortæller Mads, der kan løfte sløret for, at julegaven til personalet er lidt større end vanlig.
“Der bliver af gode grunde ikke holdt noget julehygge i år, med tanke på, at vi både har travlt, men også fordi vi ikke skal have nogen smittet. Til gengæld er julegaven lige tanden større end normalt, fordi personalet har virkelig gjort det godt, og så kommer der nok lidt ekstra sukker i personalestuen mellem jul og nytår, hvor vi har allermest på hele året, så vi ikke går helt kold”, kommer det smilende fra en tilfreds varehuschef.
