22. maj 2024

Jul i Byens Butikker (19)

Til Facebook Hadsten og ByensNyts decemberføljeton kigger vi i dag indenfor hos Kiropraktisk Klinik i Sundhedshuset, hvor Sarah i receptionen tager i mod ByensNyts udsendte.

“Velkommen til” siger hun glad “og værsgod at tage plads, Pia er klar om et øjeblik.” Normalt ville man her i julen få en kop kaffe og lid pebernødder i december til at fordrive ventetiden med men det har COVID 19 sat en stopper for i år. Et øjeblik efter er medindehaver Pia Tromholt klar og hun fortæller at der altid er travlt op til jul.

“Ja, fok vil gerne lige sikre sig at de kan holde juleferie uden alt for mange smerter og bøvl og det hjælper vi dem jo gerne med” smiler hun. “Faktisk plejer der at være flere der har ondt i ryggen af at stå så meget i kø, som man typisk gør her i december, når man skal gøre sine juleindkøb, men det er mindre i år, fordi folk simpelthen ikke har stået lige så meget i kø som de plejer, så det er jo egentlig meget pudsigt” fortæller Pia.

Pia fortæller at det har været fantastisk at flytte klinikken ned i Sundhedshuset. “Her har vi bare de bedste rammer man kan forestille sig. For det første har vi fået plads til endnu en kiropraktor, vi har fået nogle dejlige lyse og lækre lokaler og faciliteter og det, at vi er så tæt på Fysio-shop har givet meget god synergi i hverdagen. Jeg tror også at vi er blevet mere synlige ved at være her, det er i hvert fald det, jeg oplever. Derudover har både vores massør og vores afspændingsterapeut nu fået hver deres klinikrum, hvor de før skulle dele og det har naturligvis givet noget fleksibilitet, som både er til gavn for dem og for kunderne”.

Pia og Anders Tromholt, der ejer klinikken bor selv her i Hadsten og de plejer at fælde juletræ sammen med børnene hos enten Pias forældre eller hos Anders’ forældre og moskusanden kommer også fra Pias forældre der selv opdrætter. Og det er samværet i familien der betyder allermest for Pia her i julen. “Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker julemusikken og min datter og jeg kan sagtens lytte til julemusik det meste af dagen, når vi holder fri og så bager vi sammen og laver konfekt” smiler hun. “Det giver bare julestemning.”

Klinikken er pyntet med flotte blomster og juledokoration og med hjerter i vinduet og det lykkedes da også at få overtalt Pia og Sarah til at posere til et foto til artiklen foran den flotte julebuket, de har på kliniken.

“Hvis du vil huske 2020 for noget positivt, hvad tror du så du vil tænke tilbage på?” spørger jeg Pia og efter et øjebliks betænkningstid siger hun så eftertænksomt: “Så vil jeg huske tilbage på, at vi tog os tid til til hinanden, tid til at være sammen og at vi satte pris på nærværet.”

Og med den lille opfordring takker vi af hos kiropraktorerne for denne gang.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler