24. maj 2024

Rift om de nye toner

Kun 10 dage efter billetterne er sat til salg til Favrskov Revyen 2020 – Nye toner, er en tredjedel af billetterner allerede solgt til fredag aftens forestilling. Revyen spiller fire aftner (25.-28. marts) i Hadsten Kulturhus Sløjfen og der er god interesse for alle fire dage, men som sædvanligt er fredagen særlig eftertragtet.

“Vi plejer at have udsolgt til fredagens forestilling en uges tid før premieren” fortæller administrator Jens-Ole Hesel, “men mon ikke det går endnu hurtigere i år, nu hvor vi kan konstatere, at de første 50 billeter allerede er solgt til fredagens forestilling?”, spørger han retorisk.

“Vi glæder os i hvert fald over, at forhåndsinteressen er så stor, for vi er jo dårligt nok gået i gang med at reklamere for revyen endnu”, fortæller han. “Ikke desto mindre kan vi godt love, at revyen igen i år bliver særdeles musikalsk og at der igen er sjove tekster med med både lokalt og nationalt indhold.

“Titlen henviser både til vores mål om at have nogle knaldgode melodier med, vi har jo dygtige sangere på holdet og til nye toner i debatten og det kan måske også handle om undertoner”, siger han finurligt. “Vores faste forfatterhold med Poul Sørensen, Jan Erik Elgaard, Tina Vejby kristensen og Eigil Jakobsen er denne gang suppleret med numre skrevet af aktørerne Steen Elgaard og Lisbeth Gaba og et par lånte/tilpassede tekster fra Dronninglund Revyen. Derudover har vi i år modtaget en sangtekst fra Gea Johansen, der gennem flere år også har skrevet til Søften Revyen. Selv om hovedparten af vores publikum kommer fra Hadsten, så er der ingen tvivl om, at det giver noget mangfoldighed, når vi har flere tekstleverandører på. Men bare rolig, der er også enkelte helt lokale numre med, fuldstændig som det plejer” beroliger Jens-Ole Hesel.

Omkring scenens aktører og musikere er der en lang række frivillige som bidrager til revyens afvikling: Lyd, lys, billetkontrol, sceneopsætning, stole og bordeopsætning, mad til aktører og musikere, make up, hår og parykker, koreografi, sufli, blomster, kostumer og meget mere.

“Og så glæder vi os særligt over, når de lokale professionelle tilbyder deres hjælp til os, det betyder rigtig meget” siger Jens-Ole Hesel. “I år har Lisbet fra Face & Body lovet at sminke os og Pernille fra Frisør P, står for at ordne hår og parykker og selv om de frivillige, som vi plejer at have har gjort det godt, så er der ingen tvivl om, at det godt kan ses, når der er en professionel inde over”, fremhæver Jens-Ole Hesel.”

Jens-Ole Hesel, administrator, Favrskov Revyen (Fotos: Lars Thomsen)

Billetter til favrskov Revyen 2020 – Nye Toner finder du her.

Linket er opdateret og virker nu.

Du kan læse mere om Favrskov Revyen på deres hjemmeside.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler