14. juli 2024

Oskar Kristensen igen nordisk mester i RMC-Gokart

Der er fart på unge Oskar Kristensen fra Hadsten, endda så meget, at han i weekenden genvandt det nordiske mesterskab i RMC-Gokart, der blev kørt i Ikast.

Efter en knap så god lørdag fik Oskar fart i Gokarten om søndagen, og han kunne derfor efter en intens finale, hvor der var kamp til stregen, række armene i vejret og fejre at endnu et nordisk mesterskab kom i hus. Oskar Kristensen har det ikke fra fremmede, det med fart, hans onkel er nemlig legendariske Tom Kristensen, der har vundet Le-Mans utallige gange.

I foråret fortalte Oskar til ByensNyt om sine drømme om at køre Formel 1 og blive en bedre racerkører end sin onkel. Det kan du læse her.

Her fra byen er han stærkt bakket op af blandt andre Danbolig Hadsten, der er med til at sørge for, at det hele kan løbe rundt for den talentfulde racerkører. Danbolig forlængede sidste måned deres sponsorat med Oskar Kristensen.

Oskar var tidligere i år forbi Danbolig Hadsten, hvor han stolt kunne fremvise årets høst. I weekenden kom der så en pokal mere til samlingen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler