1. februar 2023

No logo found

No logo found

To erfarne kommunalpolitikere fra 8382 skal kæmpe om de borgerlige stemmer i Favrskov

Når Folketingsvalget formentlig inden længe bliver udskrevet vil der her i Favrskov være to lokale navne fra 8382 på stemmesdlen, som begge har lang erfaring med kommunalpolitik.

Byrådsmedlem og overlæge Charlotte Green repræsenterer Det Konservative Folkeparti mens selvstændig og tidl. byrådmedlem Lone Glarbo er kandidat for Inger Støjbergs parti Danmarksdemokraterne.

Mens 48 årige Charlotte Green gennem mange år har repræsenteret de konservative i byrådet og som kandidat var meget tæt på et sæde i Folketinget ved sidste valg fik den ti år ældre Lone Glarbo ved Venstres store tilbagegang ikke stemmer nok til en plads i byrådet ved sidste valg. Hun er samtidig helt ny som folketingskandidat og i sagens natur også helt ny hos det nystiftede parti Danmarksdemokraterne.

Det bliver spændende at se, hvem af de to, der lykkes med at skrabe fleste lokale borgerlige stemmer sammen og om det er nok til at sikre et mandat på tinge. Men det er tydeligt, at se, at de begge har startet valgkampen.

Begge politikere svarede op til kommunalvalget tidligere på ByensNyts klassiske Tæt-på-spørgsmål og dem kan du læse her:

Charlotte Green

Lone Glarbo

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler