1. december 2023

Nu bliver PB endnu grønnere

I forvejen må man sige, at PB Frostlager med PB Sundhed krøllen på, bevæger sig i det grønne element med deres pakning og udsendelse af økologisk hvedegræssaft, og nu tager Britts Superfood et skridt videre og forsyner PB med bæredygtig emballage.

PB holder til i Skjød, hvorfra de sender økologisk hvedegræssaft fra Britts Superfood produktion i England til hele Danmark og Nordeuropa. Det er Patricia Smedegaard og Birthe Randklit der sammen har virksomheden, der nu også på emballagen bliver en helt del grønnere.

”Planen er, at størstedelen af  emballagen skal være bæredygtig i nærmeste fremtid, og vi er nu startet med de første tiltag på de poser som hvedegræssaften bliver opbevaret i, når kunderne modtager deres levering. Det er en pose der er 100 procent bæredygtig og lavet af genbrugsmateriale i form af plastflasker og dermed et vigtigt bidrag til et bedre miljø”, fortæller Birthe Randklit, og tilføjer:

”Inden for en overskuelig fremtid kan vi minimere brug af flamingokasserne, og går over til emballage der er for det første fylder meget mindre og samtidig er lavet i bæredygtigt materiale som opbevarer vores produkter lige så godt som i flamingokasser. Vi har sundhed som vores kerneprodukt, og derfor giver det god mening, at vi også tænker sundhed for miljøet og vores jord”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler