28. oktober 2021

Blomsterautomaten er et hit

Nu er det slut med dårlige undskyldninger om, at man ikke nåede forbi blomsterhandleren efter en buket til fruen, fordi nu kan du købe blomster døgnet rundt hos City Blomster i Hammel.

Det er ikke længe siden, at blomsterautomaten kom op foran butikken, men allerede nu Gitte Ettrup der ejer City Blomster konstatere, at der er godt gang i salget fra automaten, hvorfra der kan købes buketter, værtindegaver og blomster til kirkegården.

“Det er noget vi har gået og tænkt over et stykke tid, og nu skulle det være, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Automaten bliver flittigt brugt, og der er salg i det hele, lige fra buketter, til værtindegaver, afskårne blomster og ting til kirkegården, så det har virkeligt været positivt”, fortæller Gitte til ByensNyt.

Automaten er ulåst og man betaler med MobilPay, så det er i den grad tillid til kunderne, og indtil nu har den tillid holdt, hvilket Gitte naturligvis er glad for.

“Man betaler, og så tager man selv det man skal have, og der er ikke nogen der har undladt at betale, heldigvis, fordi vi har da talt om, at det ville blive spændende at se, hvorvidt alle betaler, men indtil nu er det bare gået over al forventning. Vi kan se på indbetalingerne, at det er lige fra tidlig morgen til sen aften, at automaten bliver brugt, så behovet for blomster og gaver er der på næsten alle tider af døgnet”, kommer det smilende fra Gitte.

Har haft travlt siden første nedlukning

Da Mette Frederiksen i marts sidste år lukkede landet ned, var Gitte, præcis som alle andre erhvervsdrivende, nervøs for, hvad det ville få af konsekvenser for hendes butik, men den bekymring varede ikke længe. Det seneste års tid har der været nok at se til, og der er blevet sendt blomsterhilsner som aldrig før.

“Det var ikke lige noget vi havde set komme, at Corona kunne blive en fordel, men det har været dejligt, at vi har kunnet være til at gøre en forskel for en masse mennesker. Når folk ikke har kunnet besøge hinanden, så har de sendt blomsterhilsner, og så må jeg også bare sige, at folk har været gode til at støtte op og handle lokalt. Vi har ikke haft mange kunder i selve butikken, men til gengæld har folk ringet eller brugt nettet”, fortæller Gitte, der konstaterer, at det har været en stor fordel at være med i Inter Flora, som har givet mange ordre.

“Det har været en stor fordel, at være med i Inter Flora, fordi vi har fået rigtig mange ordre den vej. Folk ved, at når de bestiller gennem Inter Flora, så er tingene i orden, og det er samme kvalitet, hvad enten det er her i Hammel, Sønderborg eller Skagen”.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
13.6 ° C
15.4 °
12.2 °
78 %
5.9kmh
72 %
tors
13 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °