20. august 2022

Christine er faldet godt til på Banealle

Christine Grandt har tidligere været en del af House of Care, men er nu rykket for sig selv på Banealle i Hammel, og det nyder kosmetologen, der lige er kommet tilbage efter barsel.

Christine startede op på Banealle i starten af maj, så det er stadig forholdsvis nyt med den nye adresse, men hun kan allerede nu mærke, at det er det helt rigtige for hende, og nyder at kunne sætte sit eget præg på det hele.

”Jeg har da været spændt på at se, hvordan det ville blive, at være helt for sig selv, men det er bare gået over al forventning, og jeg nyder i den grad, at være rykket ned i byen, og at jeg nu har de her lokaler, som jeg selv kan sætte mit præg på. Det er lidt noget andet, når man skal indgå i et team, og der vil alt andet lige, også være lidt mere uro til tider. Her kommer kunderne ind i et helt roligt miljø, og det kan jeg mærke er helt rigtigt”, fortæller Christine Grandt fra Care by C til ByensNyt.

Hun er uddannet kosmetolog og tager løbende professionelle kurser gennem Dermalogica, som er et professionelt kosmetologmærke. Ansigtsbehandlinger er hendes primære arbejde, men Christine laver også vipper og bryn, voksbehandling samt makeup vejledning og festmakeup, så der er en bred pallette under samme tag.

”Jeg laver primært ansigtsbehandlinger, hvor jeg bruger Dermalogica, som er uden parfumer, parabener og andre kunstige ting samt ikke testet på dyr, så det er virkelig nogle gode og gennemtestede produkter, som kun bliver brugt af professionelle kosmetologer. Det passer meget godt til den måde, som jeg gerne vil gøre det på, og her har jeg også mulighed for at sammensætte lige netop det, der passer til den enkelte kunde”

Kundegruppen er primært kvinder, men Christine vil meget gerne slå et slag for, at også mænd begynder at passe på deres hud, hvilket allerede har slået igennem i de lidt større byer, men det lader vente lidt på sig i Hammel og omegn.

”Jeg ved ikke helt, hvorfor at mænd ikke tænker, at de skal passe på deres hud i samme grad som kvinder gør det. Måske er det i manges øjne lidt for feminint, men jeg kan bare sige, at det er godt givet ud, og kan også ses som et lille pusterum i hverdagen, hvor man kan få slappet helt af, samtidig med, at ens hud får nyt liv”, kommer det smilende fra kosmetologen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler