28. februar 2024

Cube Design styrker sig til fremtiden

Møbelfabrikken Cube Design i Svenstrup, lige uden for Hammel, får 1. december ny administrerende direktør, mens den nuværende direktør og ejer, Curt Berggren, træder to skridt tilbage.

42 år efter at Curt Berggren grundlagde virksomheden Cube Design A/S, træder Curt Berggren 2 skridt tilbage, og giver stafetten videre til ny direktør og til sønnen Christian Berggren. 

”Det er en fornøjelse at give ansvaret videre, specielt fordi vi de seneste år har haft rigtig travlt. Sidste år præsterede vi et overskud før skat på 8.3 millioner kroner, og udviklingen ser ud til at fortsætte så langt frem vi kan se. Denne udvikling er kun opnået sammen med rigtig gode medarbejdere og samarbejdspartnere”, lyder det fra Curt Berggren i en pressemeddelelse fra Cube Design.

Curt Berggren vil i fremtiden også have sin gang på fabrikken, og dermed bidrage med sin erfaring gennem 62 år på arbejdsmarkedet.

Fra 1/12-2022 har Cube Design A/S ansat Johnny Rubach Lauritsen som administrerende direktør. Johnny skal stå I spidsen for virksomhedens forsatte positive udvikling på top og bundlinje, sikre digitaliseringen og løfte internationaliseringen inden for salg og marketing.

Johnny har stor erfaring inden for ledelse af plademøbel produktionsvirksomhed, og han har en spændende og stærk kommerciel profil inden for internationalt salg og marketing fra bl.a. TM Line 2000 A/S, BoConcept A/S og Bolia Int. A/S. Johnny kan med denne erfaring bidrage til virksomhedens fremtidige succesgrundlag.

Christian Berggren vil arbejde tæt sammen med Johnny, og han skal primært tage sig af eksportomsætningen.

Bestyrelsen bliver styrket

Cube Designs bestyrelse er også blevet styrket med 2 nye medlemmer. Den nye formand er Jørgen Sølvsten Skriver og det nye bestyrelsesmedlem er Mogens Juul Jensen. Jørgen og Mogens har en betydelig erhvervserfaring, og de har begge to styrket flere bestyrelser igennem årene.

Curt Berggren, Christian Berggren og Åse Berggren forsætter i bestyrelsen som tidligere.

Cube Design A/S vil også I fremtiden være en familieejet virksomhed.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler