26. januar 2022

Én travl periode afløser en anden hos City Blomster

Der er altid travlt hos en god blomsterhandler, men i den sidste tid, har der været ekstra tryk på hos City Blomster i Hammel, grundet de mange arrangementer og fester, der blev udskudt i foråret grundet Corona.

Det har været med til, at holde de ansatte godt beskæftiget i City Blomster i Hammel, og nu står årets helt store højtid snart for døren, så der er ikke tid til at hvile på laurbærene.

”Vi har altid travlt, men ingen tvivl om, at der har været ekstra travlt efter sommerferien med masser af arrangementer og fester, så vi har bestemt ikke kedet os, hvilket vi jo er rigtig glade for. Der er stor opbakning fra lokalbefolkningen, og det sætter vi selvfølgelig stor pris på. Nu nærmer vi os julen, som er klart vores bedste tid på året, så det ser vi frem til, og glæder os til at betjene en masse lokale kunder”, lyder det fra Gitte Ettrup, der ejer City Blomster.

Tidligere på året lavede hun en blomsterautomat foran butikken, hvor man døgnet rundt kan købe buketter og kirkegårdsblomster, og som var en stor succes fra start, og det er det fortsat, fortæller Gitte.

”Det er blevet et hit, og noget som folk har taget til sig, og der bliver stadig købt blomster på alle tider af døgnet. Folk betaler med MobilPay, og vi har endnu ikke oplevet, at noget er blevet taget uden betaling, så også på den front er det positivt”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
6.4 ° C
7 °
5.7 °
85 %
8kmh
95 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
4 °
lør
10 °
søn
5 °