28. oktober 2021

Er NORMAL på vej til Hammel?

I øjeblikket kører der et hårdnakket rygte i Hammel omkring, at det er butikskæden NORMAL, der står klar i kulissen til at overtage det ledige butikslokale i Tema Centret.

Tidligere på måneden nævnte ejeren af Tema Centret, Hans Vestergaard, overfor Lokalavisen Favrskov, at en kendt mærkevarebutik er på vej til at blive ny lejer i centeret, men at de sidste detaljer ikke var på plads endnu.

Flere troværdige kilder, uafhængige af hinanden, har overfor ByensNyt fortalt, at de mener at vide, at det er butikskæden NORMAL, der har set sig lun på lokalet i Tema Centret, og er klar til at åbne deres første butik i Favrskov Kommune. ByensNyt har været i kontakt med NORMAL, som dog ikke kan bekræfte, at de er kommende ny lejer. De skriver, at de altid er på udkig efter nye lejemål rundt omkring i landet, men altså, i følge NORMAL, ikke Hammel lige nu.

Så om Hammel får en NORMAL, eller om det blot bliver ved håbet, får vi snart at vide, da Hans Vestergaard forventer, at kunne fortælle nyt om den kommende lejer snarest.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
13.6 ° C
15.4 °
12.2 °
78 %
5.9kmh
72 %
tors
13 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °