27. maj 2024

Gods og Guld har fået mere plads til cafégæster

Hos Gods og Guld i Østergade i Hammel har de haft gang i en større ombygning af butikken, der nu har givet plads til endnu flere cafégæster i butikken, mens der også er kommet spændende nye varer på hylderne.

Indtil nu, har det været særdeles begrænset med plads indendørs til siddende gæster i Gods og Guld, men nu er væggen til butikkens lager nedlagt, og i stedet er der blevet plads til et caféområde, således at der nu kan sidde lige omkring 22 gæster indendørs.

“Jeg synes selv at det er blevet rigtigt godt, og med den mere plads til gæster, så åbner det også op for nogle af de arrangementer, som jeg fra start af har haft i tankerne. I løbet af efteråret kommer der både gin, øl og vinsmagning, som er de tre ting jeg indtil videre har på plads, og så vil jeg fremover begynde at lave lørdagsbrunch og et torsdagskoncept, som jeg har valgt at kalde “tosset torsdags-kagetapas”, så der kommer til at ske en masse i den kommende tid”, fortæller Torben Bihrmann, der ejer Gods og Guld, til ByensNyt.

Udvidelsen af caféområdet kommer som en direkte følge af, at der har været stor efterspørgsel på de få pladser, der indtil videre har været i Gods og Guld, og nu hvor det så småt er ved at være for køligt til at side udenfor, som mange ellers har gjort i sommerperioden, så er timingen helt perfekt med mere plads indendøre. Det er også muligt at reservere det nye caféområde, hvis man skal holde fødselsdag eller lignende.

Frisk brød i butikken hver dag

Torben begynder fra 1. oktober med sin lørdagsbrunch, hvilket også er startskudet til et samarbejde med bageren i Harlev, der kommer til at levere brød og kager til butikken, både til cafégæsterne, men også til at tage med hjem.

“Jeg kommer til at have et godt udvalg af brød og kager, som både er til gæster i caféen, men man er også meget velkommen til at tage det med hjem. Jeg får friske forsyninger hver dag, så det er noget jeg ser frem til. Der ud over har jeg været så heldig, at overtage nogle af de produkter, som No. 28 (Der lukkede i august, red) havde i sortiment. Det er lækker lakrids fra Bagsværd, marokkansk keramik og så is fra Mamis Gelato som ligger i Vitten, og bliver drevet af mor og datter. Så der sker en hel del for tiden, og jeg håber at kunderne tager godt imod de nye tiltag”, lyder det begejstret fra Torben, der har haft sin butik i Hammel i godt et år.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler