26. maj 2022

Hammel-mægler udvider med butik i Silkeborg

Jacob Laage Andersen, der er partner i John Frandsen ejendomsmæglerkædens butikker i Hammel og Hadsten, bliver nu også partner i Silkeborg.

Jacob Laage Andersen er et velkendt ansigt i Hammel, hvor han gennem de seneste år har stået i spidsen for John Frandsen, hvor han er partner. Nu udvider kæden til Silkeborg, og det bliver med Jacob i spidsen for den satsning.

Butikken er nummer 35 i rækken hos ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, hvor vi i januar 2022 åbner i “mæglergaden” Borgergade, i det centrale Silkeborg.

“Vi har store ambitioner i Søhøjlandet, som er et attraktivt vækstområde og et knudepunkt i det centrale Jylland. Så vi har haft kig på Silkeborg i lang tid, og vi glæder os. Silkeborg ligger perfekt for os og passer godt til vores koncept,” lyder det fra Jacob Laage Andersen i en pressemeddelelse.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler