28. maj 2023

“Helt rart at konfirmationerne igen ligger på det rigtige tidspunkt”

Foråret er lig med konfirmander og når vi kommer ind i juni er det studenterne der tager over, mens man ikke skal glemme alle festerne som bryllup og fødselsdage. Det betyder masser af handel til butikkerne, og en af dem der har nok at se til i denne tid er Claus Leth Pedersen, der ejer Hammel Guld, Sølv og Ure i Østergade.

Claus er altid i godt humør, men i takt med at vejret bliver bedre og bedre, så stiger humøret lige en tak hos guldsmeden, der holder til i Østergade i Hammel.

“Foråret og sommeren er altid en god tid for en forretning som os, hvor der både er Mors dag, konfirmationer, studenter samt masser af fester, så vi har nok at se til, og ser altid frem til denne periode. Det er også helt rart, at konfirmationerne igen ligger på det rigtige tidspunkt, nemlig i foråret, og ikke som det har været de seneste to år, hvor det har været spredt ud på grund af corona”, fortæller Claus, der tilføjer at det igen i år er mærket “Maanesten” der hitter, især blandt de unge, og nok har ligget på en del gaveborde den seneste tid.

“Maanesten har i den grad ramt de unge, og det er et sikkert hit, også i år. Så vil man glæde en konfirmand eller en student, så går man ikke galt i byen, hvis man køber noget fra Maanesten”

Nu venter så tiden med studenter og sommerbryllupper, og det ser også ud til, at kunne foregå uden diverse restriktioner.

“Det er bare skønt at vi er tilbage ved en normal hverdag, og skal vi ikke satse på, at studenterne også får en helt almindelig periode med eksamen og studenterkørsel”, lyder det fra Claus Leth Pedersen med et stort smil.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler