12. april 2024

Hitz2Kidz glæder sig over flytning og meget mere plads

For nylig flyttede Hitz2Kidz, der sælger legetøj og tøj til børn et par numre ned af Østergade, og holder nu til i Skoringens gamle lokale i Tema Centret. Butikken har nu fået en del mere plads at boltre sig på, og er samtidig nu sluppet af med niveauforskelle, som der var i det tidligere lokale.

I det tidligere lokale var der trapper, hvilket gjorde det svært for folk med barnevogne og rollator at komme rundt i butikken, og det problem er man nu sluppet af med. Samtidig er det et noget bredere og længere lokale man er rykket ind i, og det glæder indehaver Heidi Mikkelsen sig over.

“Det er blevet lige som jeg havde tænkt, og nu kommer tingene meget mere til sin ret. Før var det noget klemt, men nu bliver varerne præsenteret flot og det er blevet meget mere overskueligt for kunderne, så jeg er virkelig godt tilfreds. Flytningen gik efter planen, og nu mangler vi kun at få stilladset ned foran butikken, når de er færdige med at renovere etagerne oven over os”, fortæller Heidi, da ByensNYt kigger forbi.

Stilladset foran butikken skulle efter planen være være engang i juli

Senere i år udvider hun sortimentet på tøj, således at børn helt op til 14 år fremadrettet kan blive klædt på i butikken.

“En af fordelene ved at butikken er blevet større er jo, at nu kan vi lidt nemmere udvide sortimentet, uden at skulle bekymre os over, hvordan vi skal få plads til det. Sidst på året får vi tøj helt op til 14 års alderen, så vi nu kan tilbyde tøj fra 0-14 år, og det ser jeg meget frem til”

Der er flere små sidelommer til selve lokalet, så Heidi har i den grad fået meget mere plads til både tøj og legetøj
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler