12. august 2022

Hitz2Kidz udvider til dobbelt størrelse

Det er ikke meget mere end et år siden, at Heidi Steffensen åbnede Hitz2Kidz i Østergade, og allerede nu er hun klar til at udvide butikken, så der nu bliver endnu mere plads til børnetøj og legetøj.

Heidi har overtaget lokalet, hvor der før var restaurant, i gården ved siden af City Blomster og bagindgangen til Shielas Café, som det seneste stykke tid har været brugt til lager. Nu er væggen brudt ned til det oprindelige lokale i Østergade, hvilket gør, at butikken nu er blevet dobbelt så stor.

“Det er simpelthen så fedt, at vi nu får meget mere plads, så vi kan præsentere vores sortiment endnu bedre og mere overskueligt. Mange har slet ikke været klar over, hvor stort et sortiment vi har, fordi det har været presset sammen, men nu bliver der børnetøj i den forreste del af butikken, mens legetøj kommer ind i den nye del af butikken. Man kan også meget lettere komme rundt, og nu er der også plads til barnevogne”, fortæller Heidi Steffensen til ByensNyt.

Butikken holder lukket mandag for at få det hele på plads, men satser kraftigt på, at være kommet nogenlunde på plads til i morgen tirsdag.

Væggen er væltet, så de to lokaler nu hænger sammen

“Vi har virkelig knoklet de sidste par dage, og vi er ikke helt på plads endnu, men jeg tror og håber på, at vi er klar til i morgen. Måske er det ikke helt færdigt, men jeg vil godt love, at vi er helt klar til på fredag, hvor der jo er Open by Night. Der bliver stadig indgang fra Østergade, da det er svært at overskue to indgange, da vi tit kun er en på arbejde”

At hun efter et enkelt år er klar til at udvide er naturligvis noget som glæder Heidi, og hun kan i den grad mærke den lokale opbakning fra hele kommunen, og der kommer faktisk også kunder fra Randers og længere væk, så butikkens berettigelse er ikke til at tage fejl af.

“Jeg har kunder fra hele kommunen, og sågar også Randers, Kolding og Vejle, så vi kommer vidt omkring. Jeg havde da håbet på, at jeg på et tidspunkt kunne udvide butikken, men jeg er positivt overrasket over, at det allerede er nu det kan lade sig gøre. Folk har støttet os meget i det første år, som jo har været noget udfordrende, og derfor tør jeg også godt tage skridtet nu og udvide”, lyder det fra Hedi.

Der knokles for at få de sidste ting på plads
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler