14. juli 2024

Hudpleje er ikke kun for kvinder – mænd må også gerne pleje huden

Hudpleje og kosmetologbesøg er ofte forbundet med noget som kvinder benytter sig af, men mænd har i lige så høj grad brug for pleje af huden, og det har Christine Grandt, der har Care by C i Hammel, tænkt sig at gøre noget ved.

Derfor sætter hun i marts måned særligt fokus på, at få mænd til at gøre op med fordommen om, at det primært er kvinder, der går til kosmetolog. I den forbindelse blev ByensNyts redaktør inviteret til en snak om hudpleje, og fik såmænd også en times behandling, for, på egen hud at at opleve, hvad hudpleje kan gøre for ens velvære.

Der er to valgmuligheder i forhold til ansigtsbehandling, enten en halv time eller en hel time, og ByensNyt fik den store version, hvor også massage af ansigtet, nakke og skuldre indgår, og det kan varmt anbefales. Godt pakket ind i rolige omgivelser med stille musik i højtalerne, fik jeg renset huden, tilført en masse fugt, lagt en maske og som sagt også en blid massage i en time, der fløj afsted på en behagelig måde. Ren velvære, og enormt afslappende, sådan en ellers travl onsdag, og det er netop noget af det, som en behandling kan, nemlig få folk til at komme ned i gear.

“Mange har rigtig travlt, og her oplever jeg, at hos mig er der et frirum til at koble fra og slappe helt af, og bare nyde at få lidt forkælelse og pleje. Det er vigtigt at pleje sin hud, også hvis man er mand, men det virker som om, at det ikke er helt accepteret at man som mand går til kosmetolog, i hvert fald ikke i Hammel. Jeg ved ikke, om mænd synes det er pinligt, hvis nogen opdager at de går til kosmetolog, men det virker til, at der er en berøringsangst for det, måske fordi mange også forbinder det med noget feminint”, fortæller Christine Grandt og fortsætter:

“Huden bliver udsat for mange ting, både med snavs, sollys, karsprængninger fra vind og vejr, og det er vigtigt at prøve at forebygge, fordi huden ældes jo, og jo mere mere vi passer på den, jo bedre har den det også når vi bliver ældre. Mange hudskader kan ikke ses med det samme, men kommer stille og roligt, så det er bare med at komme i gang, også hvis du er mand”, kommer det med et stort smil fra Christine.

Hun har nu været i gang i Hammel i godt et år, og trods diverse forhindringer med corona og nedlukninger, føler hun, at hun er kommet godt fra land og er blevet taget godt imod af byen.

“Det har været en god oplevelse at starte for mig selv, og jeg synes jeg er blevet taget rigtig godt imod her på Baneallé. Det er nogle skønne lokaler, som giver ro til mine kunder, og kundekredsen vokser støt og roligt i alle aldersgrupper. Jeg mangler lige mændene for alvor, og det er også derfor jeg sætter fokus på det i marts, både med en konkurrence og ekstra gode priser samt generel oplysning”

Redaktørens vintertørre ansigt fik den store tur, blandt andet med en fugtgivende maske

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler