12. april 2024

Julie er blot 22 år – fra på lørdag står hun i spidsen for John´s i Hammel

Det kom som lidt af et chok for mange i Hammel, da John´s i Hammel i forsommeren lukkede, da den tidligere forpagter blev dømt for narkotikahandel. Siden juli har indehaveren af bygningen, hvor John´s ligger, Dorte Mikkelsen, stået bag baren, men fra på lørdag er det Julie Casper der bliver ny forpagter.

Julie Casper er fra Hammel, og har selv kommet meget på det hyggelig værtshus, både som gæst, men også som ansat gennem flere år, og har siden den dramatiske lukning tænkt en del over, om hun skulle springe ud i livet som værtshusejer. Efter nogle gode snakke med Dorte, er der nu lavet en forpagtningsaftale for de næste tre år, og Julie har fra på lørdag det fulde ansvar for John´s.

“Jeg har altid været helt vild glad for at være her på John´s, og jeg synes bare, at det er et sted, der skal være her i Hammel. Derfor vil jeg også gøre mit til, at vi igen får gang i en fest hernede, og får de unge tilbage igen. De er nok røget lidt i svinget de sidste par måneder, så dem skal vi have tilbage igen. Stamkunderne skal vi også sørge for har det godt, så der bliver fokus bestemt også”, garanterer Julie over for ByensNyt.

Julie var egentlig i lære som maler, men det er nu sat på stand-by og i stedet er det rollen som værtshusejer der skal dyrkes, og selvom at Julie i nogles øjne nok er ret ung i forhold til at blive selvstændig, så er det ikke noget der bekymrer hende.

“Der er ingen tvivl om, at jeg er ung i forhold til at skulle stå i spidsen for John´s, men jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle kunne lade sig gøre. Jeg har kun mig selv at tænke på, så jeg kan bruge det meste af min tid lige her, og det kommer jeg helt sikkert også til, og så holder jeg jo rigtig meget af stedet og kunderne. Jeg har mødt en stor opbakning fra alle jeg kender, og jeg synes at jeg kender stedet og byen så godt, at jeg er overbevist om, at det nok skal blive godt. Så jeg regner da med, at jeg bliver her i mange år”, kommer det storsmilende fra Julie, der allerede har styr på personalet, både i hverdagene og weekenden.

Narko tolereres ikke på John´s

Julie lægger ikke skjul på, at der skal være mere fest og lidt højere musik på værtshuset fremover, især i weekenden, men festen skal ikke indeholde narkotika, understreger Julie.

“Vi skal have de unge tilbage og vi skal have mere gang i den, men vi skal også have ryddet ud i gamle vaner, fordi der har tidligere været problemer med narko hernede, og det vil jeg på ingen måde acceptere, så det skal der ryddes ud i, og her bliver der nultolerance. Her skal været trygt at komme, og alle skal føle sig velkommen, uden at man er bekymret for, at man får puttet noget i sin drink, som man måske kan opleve i større byer”

Dorte Mikkelsen har sidste dag på John´s på fredag, og kommer ikke til at være en del af personalet fremover, og hun vil i stedet bruge tid på sine børnebørn.

“Det har været fint i de her måneder, hvor jeg har drevet John´s, men jeg er også blevet bekræftet i, at nu skal det være slut, så jeg kommer ikke til at stå bag baren mere, og det glæder jeg mig til. Nu skal jeg bruge mere tid på mine børnebørn, og det ser jeg i den grad frem til”, lyder det fra Dorte, der altså er at finde i baren frem til fredag nat.

Lørdag eftermiddag er der åbningsreception fra klokken 13 med både kage, kaffe, livemusik og fadøl.

Fra på lørdag bliver det her, bag baren, at man kan møde Julie Casper
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler