27. maj 2024

Lise tog hele personalet med til Barcelona på inspirationstur

Personalepleje er vigtigt, og det satte Lise Reese, der ejer Nyt Syn Brilleriet, en tyk streg under, da hun inviterede hele personalet til Barcelona, hvor den både stod på inspiration i forhold til brillemoden, men hvor der også blev god tid til at udforske den store spanske by med alle dens farver.

I Barcelona holder et af de brillefirmaer, som Lise har handlet med i mange år, til. Firmaet hedder Etnia Barcelona, og er gået fra at være et mindre firma, til i dag at være godt 400 ansatte, og laver briller der skiller sig ud fra mængden.

“Det er vigtigt i min branche at holde sig opdateret på mode, og et af de steder, hvor der er rigtig gang i den, både hvad angå farve og mode, det er Barcelona. Vi blev inviteret derned for to år siden, men så blev alt jo lukket ned, hvilket også gentog sig sidste år, men i år lykkedes det altså. Etnia er en af vores hovedleverandører, og det var dem vi var nede for at besøge og se, hvordan de laver og designer briller”, fortæller Lise Reese til ByensNyt.

Barcelona er for mange også lig med masser af farver og sjove faconer, og en af dem som i høj grad kan tage æren for det er Antoni Gaudi, der var arkitekt og som står bag den ufærdige kirke Sagrada Familia, og Lise fortæller, at mange i byen stadig er inspireret af den stil som han var med til at skabe.

“Når man tænker på Barcelona, så tænker mange nok på Gaudi og farver, og Etnia er bestemt en af dem. De laver nogle vilde faconer og farvemix, som for nogen er mærkelige sammenblandinger, mens det for andre er meget kreativt. Det var sjovt at se, den kreativitet som de har i deres designafdeling, og også den måde de tænker genanvendelse på. De er meget bevidste om miljøet, og genanvender de briller, som ikke bliver solgt”, lyder det fra Lise, der fortsætter:

“Vi havde også tid til meget andet, og vi fik set en masse af byen og spist på nogle herlige restauranter, så lige så meget det var inspirationstur, så var det også en ryste-sammen tur, hvor vi fik talt og grinet en masse. Jeg havde fået nogle gamle kollegaer til at passe butikken, så kunderne ikke kom til en lukket dør, så det var fantastisk at det kunne lade sig gøre at komme afsted, endelig. Etnia er et af de firmaer jeg har handlet med i længst tid, og jeg har fulgt dem fra de ikke var særligt store, til hvor de er i dag, og derfor var det ekstra sjovt at komme ned og besøge dem i deres flotte lokaler”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler