12. april 2024

Nu bliver Cafe Måms endnu grønnere

Cafe Måms, der ligger i Østergade, er en café med fokus på det grønne, og nu bliver de endnu mere grønne, da de i denne uge introducerer smoothies med hvedegræssaft fra Brit´s Superfood der i Hammel samarbejder med PB Sundhed, en del af Randklit Care.

Det er Birthe Randklit der står bag PB Sundhed, der distribuerer den sunde hvedegræssaft til hele Danmark og det meste af Europa, og nu bliver det altså muligt at købe det direkte hos Cafe Måms.

“Jeg har haft nogle gode snakke med Birthe omkring caféen, og hun vil gerne hjælpe til med, at vi bliver mere kendte i Hammel og omegn og får en endnu mere grøn profil. Jeg mødte Birthe lige inden vi åbnede, hvor hun stod og delte smagsprøver ud i Østergade, og allerede dengang var vi enige om, at vi skulle have et samarbejde i gang, og det begynder vi så med nu for alvor. Fra på fredag kan man købe frisklavede smoothies med hvedegræssaft, æblejuice og mango, både til at nyde her i caféen eller to-go, og det ser vi meget frem til”, fortæller Salim, der sammen med sin søn, Tareq, driver Cafe Måms.

Det bliver ikke kun hvedegræssaft, som Birthe kommer til at bidrage med. Hun er nemlig også god til at dekorere, så hun skal hjælpe til i forbindelse med diverse arrangementer, som f. eks Halloween.

“Birthe kommer til at pynte vores kælder og café op til Halloween, hvor vi har tanker om, at der skal ske en masse og også fremover er det planen, at Birthe skal give en hånd med på den front”

Birthe Randklit glæder sig over samarbejdet, og ser gode muligheder i at have fået en fysisk butik, hvor hun kan promovere hvedegræssaften.

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået gang i samarbejdet, som vi har talt om i nogle måneder, og som bliver til begges fordel. Jeg kommer løbende til at lave nye opskrifter til smoothies, og så bliver det også en spændende opgave at skulle dekorere caféen. Jeg vil også forsøge at åbne lidt døre rundt omkring i byen, så vi kan få endnu flere herned, og så er jeg rigtig glad for, at jeg nu har adgang til en fysisk butik, hvor man nemt og hurtigt kan få en lækker smoothie med hvedegræssaft”, lyder det fra Birthe Randklit, der også vil være at finde bag disken fra tid til anden.

Birthe kommer også til at lave beregninger på kalorieindholdet i flere af produkterne i Cafe Måms, så folk hurtigt kan danne sig et overblik, inden der vælges.

“Der er mange der gerne vil vide, hvor mange kalorier der er, f. eks i de færdigblandede salater, og det bliver noget af det jeg også vil sætte fokus på”, siger Birthe, der altså kan opleves i Cafe Måms på fredag, hvor der er premiere på hvedegræssmoothies.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler