22. oktober 2024

Nyt spændende tiltag: Få din egen loppebod i Hammel

Søndag åbner Loppeboderne i Hammel, hvor man som privatperson kan få sin egen bod, uden selv at være til stede. Det er nemlig indehaverne af Loppeboderne, der står for salget.

På Norgesvej er Birthe og Pernille i gang med de sidste forberedelser til deres nye tiltag, som de har valgt at kalde Loppeboderne. Her kan man som privatperson sælge ud af sit genbrugsguld, endda uden at skulle være til stede selv. Det er nemlig Birthe og Pernille, der står for salget i boderne.

”Der har allerede været god interesse for at få en bod, og vi glæder os rigtigt meget til at slå dørene op her på Norgesvej. Vi har lagt vægt på, at det man kan købe i Loppeboderne skal være kvalitet og i god stand, således at kunderne har noget at se frem til og gerne vil køre efter det. Man skal selv stille op og pakke ned, når man ikke vil have en bod længere, men ellers tager vi os af resten, til en ganske rimelig pris”, lyder det fra Birthe Randklit, der tilføjer:

”Vi laver også en afdeling på førstesalen for børn, hvor de kan få en bod, og samtidig med laver en byttecentral for udklædningstøj, så der bliver et helt univers tilegnet børn i alle aldre”.

Første åbningsdag er på søndag, hvorefter der i hele uge 42 er åbent hver dag. Fra uge 43 kommer der nye åbningstider, og det kan du følge med i på Loppebodernes facebookside. Vil du booke en bod, så kontakt Birthe på 30239767.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler