26. januar 2022

”Opbakningen fra lokalområdet har været uvurderlig”

2021 blev, præcis som 2020, et år som mange vil huske for nedlukning, manglende omsætning, mundbind og generelt svære betingelser, hvis man driver virksomhed, og for Hammel Guld, Sølv og Ure, har det også været et år, der sent vil blive glemt.

Hovedparten af landets butikker blev nedlukket fra sidst i december, og helt frem til marts, og det har helt naturligt sat sine spor hos mange af byens butikker i Hammel. Også hos byens guldsmed, Claus Leth, har 2021 været et år med store udfordringer, men takket være god lokal opbakning, så ender året ganske fornuftigt.

”Det har i den grad været et mærkeligt år og ret meget op ad bakke til at starte med, men jeg må bare sige, at opbakningen fra lokalområdet har været uvurderlig, og er med til, at vi kommer ganske fornuftigt gennem året. Det siger sig selv, at over tre måneder med nedlukning, sætter sine spor, men efter vi åbnede op, har jeg virkelig mærket god støtte og loyalitet fra mine kunder, og det er jeg meget taknemmelig for”, lyder det fra Claus Leth.

Nu nærmer juletiden sig, og i år satser Claus Leth på, at det bliver en jul uden afbrydelser og dermed også åbent efter 24. december.

”Når det nu ikke kunne være anderledes sidste år, så var det da meget rart og sjovt at have fri mellem jul og nytår, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg ser frem til en normal december, der forhåbentlig ikke bliver afbrudt af nogen form for nedlukning, men i stedet en helt normal julehandel, præcis som vi plejer”, kommer det med et smil fra Claus Leth.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
6.4 ° C
7 °
5.7 °
85 %
8kmh
95 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
4 °
lør
10 °
søn
5 °