1. december 2023

Rasmus er Hammels nye boghandler

Indtil i lørdags var det Niels Peter Bækhøj der stod i spidsen for Hammel Boghandel, som han tidligere har ejet, men som i dag er ejet af Hans Vestergaard, der også ejer Tema Centret. Søndag var der så skiftedag, hvor Rasmus Pind Lebech blev præsenteret som ny daglig leder.

Rasmus er bosat i Hammel, og kommer fra en stilling i Stark, og har tidligere været butikschef i forskellige forretninger, så han kender godt til detailhandel. Salg af bøger og kontorartikler er dog nyt for ham, og han glæder sig til for alvor at komme i gang med jobbet som boghandler.

“Jeg har altid godt kunne lide at læse bøger, så det er jo en god start, når man er daglig leder i en boghandel. Det hele er nyt for mig, så nu skal jeg lige komme ordentlig i gang, men jeg har da allerede tænkt nogle tanker omkring, hvad vi skal have ændret i butikken. Vores udvalg af bøger skal vokse, og så kommer vi nok til at droppe legetøjet, når Hitz2Kidz flytter ind ved siden af, fordi det giver ikke mening at have to butikker lige ved siden af hinanden, der har det samme i sortimentet”, siger Rasmus til ByensNyt.

Han vil også kigge på udvalget af kontorartikler, og så har han en idé om, at der med tiden måske også skal blive plads til nye LP´er i boghandlen.

“Jeg har en idé om, at vi på sigt skal sælge nye LP´er, fordi det er et marked der er voksende, men vi holder os helt sikkert fra brugte, fordi det er en helt videnskab, så det lader vi andre om. Jeg tænker også, at vi skal have mere fokus på kontorartikler og få hørt de lokale forretningsdrivende, om vi skal begynde at levere til dem, fordi det tror jeg godt kunne være en mulighed”

Det var hans søn der arbejder i Centerkiosken, der havde hørt, at stillingen som butikschef var ledig, og efter lidt betænkningstid søgte han stillingen og er altså nu tiltrådt i butikken i Østergade.

Rasmus foran boghylderne, der nu kommer flere af
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler