26. januar 2022

Schweizisk præcision på hylderne hos Hammel Guld, Sølv og Ure

Claus Leth har et stykke tid gået og glædet sig, og nu er ventetiden ovre. Guldsmeden i Østergade har nemlig fået mærket Swiss Military i sortimentet, et mærke han forventer sig meget af.

Ure fra Schweiz har i mange år haft ry for at være af høj kvalitet og noget som man som forbruger kan have tillid til, men hvad er det egentlig der gør, at ure fra alpelandet er i så høj kurs?

”Schweiz er landet, hvor meget indenfor urværk foregår, og hvor verdens største urmesse bliver afholdt. Det er også et land, hvor mærker som Rolex og Omega bliver udviklet og produceret, præcis som det nye brand vi har fået i sortiment. Der er fokus på kvalitet og håndværk, og det er helt berettiget, at Schweiz har den status som de har, når vi taler om ure. Der bliver også lavet gode ure i østen, som f.eks Seiko, men generelt så er det altså i Schweiz det foregår”, fortæller Claus Leth til ByensNyt.

Han fortæller videre, at mens Rolex og Omega ligger i en prisklasse på 50.000 kroner og opefter, så er Swiss Military noget mere prisvenligt, om end det stadig er i den eksklusive del af spektret.

”Mærket har fået en klar opgradering, og det er håndlavet i en rigtig god kvalitet, uden at det skal sammenlignes med Rolex og Omega, som er i en liga for sig selv. Jeg synes man får rigtigt meget for pengene, og jeg glæder mig til, at komme i gang med at sælge dem, fordi her følges pris og kvalitet rigtig godt ad. Lige nu er det primært herremodeller jeg har hjemme, da de fleste damemodeller er i restordre som så meget andet, men jeg håber på, at de snart ankommer Hammel”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
6.4 ° C
7 °
5.7 °
85 %
8kmh
95 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
4 °
lør
10 °
søn
5 °