13. august 2022

Sommer i Hammel: Jeg er i butikken hele sommeren

Den kommende periode står på sommer, sol og ferie for de flestes vedkommende, men hvordan ser det egentlig ud for butikkerne i Hammel, har de tid til ferie og i så fald, hvad står på programmet? ByensNyt har undersøgt sagen, og bringer i de kommende uger svaret.

I Hitz2Kidz er det Heidi der står bag disken, og på spørgsmålet om, hvordan sommerplanerne ser ud, kommer svaret prompte, fordi det er nemlig ret enkelt, hvad der skal ske.

“Jeg er i butikken hele sommeren, så ingen ferie til mig i år. Jeg har ikke lige mulighed for at få en ferieafløser ind, og jeg har ikke lyst til at lukke butikken ned i en uge eller to, så sommeren står på arbejde for mit vedkommende”, lyder det med et stort smil fra Heidi, der ejer Hitz2Kidz i Østergade, inden hun tilføjer:

“Det har været et specielt år, og selvom at jeg ikke på den måde holdt ferie under nedlukningen, så har jeg i hvert fald fået slappet lidt mere af i den periode, så jeg trænger heller ikke på samme måde til at holde ferie. Jeg synes også, at de folk der kommer til Hammel har fortjent, at komme til butikker der er åbne, da det nemt kan give et forkert billede, hvis hver anden butik har lukket”

Butikken er netop blevet udvidet til næsten dobbelt størrelse, så varerne nu for alvor kommer til sin ret, og Heidi er glad for at det kunne lade sig gøre, blot et år efter, at hun åbnede butikken.

“Det er simpelthen blevet så godt, og nu er der blevet meget mere luft i butikken. Vi mangler lige de sidste detaljer, men i det store hele er vi på plads, og jeg er virkelig glad for resultatet. Så jeg glæder mig til, at vise butikken frem hele sommeren, hvor vi har åbent præcis som vi plejer”, fortæller Heidi.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler