26. februar 2024

“Spændende tid vi går i møde”

I morgen fejrer Hammel Handel Halloween, hvor der bliver masser af gys, uhygge, gode tilbud og masser af forskellige smagsprøver rundt omkring i byens butikker. Det plejer at trække mange folk til Østergade, og det håber man også på i Hammel Guld, Sølv og Ure.

Efter en lidt stille periode efter sommerferien og efterårsferien, så går vi en forhåbentlig travl tid for byens butikker i møde, og Claus Leth Pedersen, der ejer Hammel Guld, ser da også frem til de kommende måneder, men er samtidig også spændt på, om julehandlen bliver mindre end normalt.

“Det er en spændende tid vi går i møde, fordi det er nu vi gerne skal have travlt og mange kunder i butikken. Halloween er ligesom startskuddet til det hele, og jeg håber at rigtig mange dukker op i morgen, fordi det plejer virkelig at være en god aften for alle. Jeg er optimistisk og tror på, at vi får en god julehandel, men jeg er også realistisk i forhold til, at mange har det svært i disse måneder. Alting stiger i pris, og der har bredt sig, helt forståeligt, en vis utryghed blandt mange, og det kommer vi måske til at mærke på salget”, fortæller han til ByensNyt.

Claus håber på, at byens borgere støtter op om de lokale butikker, så Hammel kan fortsætte med at være en god og solid handelsby, med et godt udvalg på langt det meste.

“Jeg er sikker på, at folk i Hammel sætter pris på byen og dens handelsliv, og fortsætter med at bruge deres penge lokalt. Det er vigtigt for byen med mange gode og serviceminded butikker, og netop den personlige service er det, vi skal vinde på. Den får du ikke i en netbutik”, fastslår Claus Leth Pedersen.

Der er pyntet op til i morgen i butikkens vinduer
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler