12. april 2024

Tre gættede præcis det samme i stor julekonkurrence hos Nyt Syn

Helt frem til den 23. december kunne man i Nyt Syn Brilleriet gætte på, hvor meget den specialfremstillede romkugle fra Bak´s Bakery på Fyn vejede. Det var der mange der gættede på, og hele tre personer gættede nøjagtig det samme og blot 35 gram fra den rigtige vægt.

Louise og Simon Drachmann, Heidi Frist Knudsen og Charlotte Kudsk gættede alle på, at romkuglen vejede 3200 gram, hvilket altså var 35 gram for lidt, da den prægtige og voluminøse romkugle vejede 3235 gram.

Charlotte Kudsk fik lov til at tage hele romkuglen, der skulle serveres til en julefrokost for 25 personer, med hjem, mens Louise og Simon fik seks romkugler hver fra Gods & Guld i Østergade.

“Der har været mange bud, men det er da lidt sjovt, at tre personer var så tæt på at gætte rigtig og tilmed nøjagtig det samme bud. Sidste år var det et marcipanbrød man skulle gætte vægten på, så nu må vi se, hvad vi finder på til næste år”, lyder det fra Lise Reese, der ejer Nyt Syn Brilleriet i Østergade i Hammel.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler