18. maj 2024

Vangsgaards Dyreklinik er kommet særdeles godt fra start

I maj åbnede Vanggaards Dyreklinik på Englandsvej i Hammel, og det er ikke gået ubemærket hen. Til en start var de to i klinikken, og allerede nu er de blevet to mere og endnu en dyrlæge og veterinærsygeplejerske er på vej.

Det er Donna Vangsgaard der ejer dyreklinikken sammen med sin mand. Lidt usædvanligt i branchen er hun ikke uddannet dyrlæge, men derimod veterinærsygeplejerske, hvor man de fleste andre steder primært ser, at det er en dyrlæge der er chef. 

”Jeg har været i branchen siden 2005 som veterinærsygeplejerske, så jeg kommer med en god erfaring, men jo med en anden indgangsvinkel, hvilket jeg synes har fungeret rigtig godt”, fortæller Donna til ByensNyt.

Da klinikken åbnede, var de Donna og Alexandra, der er dyrlæge, men hurtigt kom en ny dyrlæge til, og 1. september starter endnu en, så der er rigeligt at se til for den nystartede dyreklinik.

”Der har været et større behov end jeg lige havde regnet med, så det er jo bare fantastisk og jo helt klart en start, som overgår de forventninger vi havde. Der kommer flere og flere dyr i de her år, og ikke nødvendigvis flere dyreklinikker, så der er plads til alle ser det ud til. Det er en generel udvikling, at der kommer flere dyr, men corona har også gjort, at en del har anskaffet sig et dyr. Vi har primært private kunder og derved også husdyr, men selvfølgelig kan vi også godt tage et gårdsbesøg, hvis vi bliver spurgt”

Søndagsåbent

Det er ikke så tit man møder en dyreklinik, der holder åbent på en højhellig søndag, men hos Donna er det anderledes. Her kan man nemlig komme forbi klinikken søndag formiddag, til gratis negleklip af sit kæledyr samt få et par gode råd med på vejen i e uformel atmosfære. 

”Lige fra starten af, har jeg haft åbent om søndagen, hvor folk kan komme forbi med deres kat, hund, kanin og lignende, og få klippet negle ganske gratis. Det er meget uformelt, og her er tid til en snak omkring dyret og en god måde at møde kunderne på”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler