26. februar 2024

De 3 hovedsponsorer i Hammel GF forlænger

Det ser lyst ud for Hammel GF, da Coronarestriktionerne nu er væk og de kan begynde at få alt idræt op på normalt leje igen. Oven i hatten, har de 3 hovedsponsorer, Sparekassen Kronjylland, VOKA og AROS forsikring, som alle har forlænget deres sponsoraftale med Hammel GF.

Det glæder naturligvis foreningschefen, Allan Bo Andresen fra Hammel GF.

”Det er super fedt de alle igen er med, det betyder at vi med ro i maven kan videreudvikle foreningen, og blive ved med at kunne tilbyde foreningsidræt til yderst fornuftige priser. Udover de 3 hovedsponsorer har vi en masse andre lokale sponsorer, som også bidrager til fællesskabet, som foreningsidræt jo virkelig kan”, fortsætter en smilende Allan. ”Vi har også en forhåbning om, at få gang i vores forskellige arrangementer igen her hen over året, såsom Legeland, Koncerter og Jule-Bal, og så selvfølgelig Hammel Hestemarked som i år kan fejre 50 års jubilæum. 

Nu og her er det Åben Idræt, der kommer til at lukke op for Foreningens mange arrangementer, det traditionsrige event, med op til 600 glade børn. Åben idræt afvikles nemlig lørdag d. 26. feb., hvor man som noget nyt kan prøve Mørke Håndbold, samt Fodbold Golf i samarbejde med Sprækkebjerg. Udover alle de normale idrætter som, Fodbold, Gymnastik, Svømning, Fitness, Badminton, Brydning og meget meget mere.

“Vi glæder os til et forhåbentligt normalt 2022, med masser af god idræt og et par gode fester”, slutter en glad foreningschef 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler