18. oktober 2024

WekoAgro Machinery åbner ny klargøringshal

Sammen med borgmester Lars Storgaard har WekoAgro Machinery d. 11. oktober indviet en ny klargøringshal.

Den 11. oktober 2024 kunne WekoAgro Machinery i Hammel fejre indvielsen af en ny og imponerende klargøringshal på 2400 kvadratmeter. Den nye hal skal sikre, at kapaciteten kan følge med den vækst, virksomheden oplever, især med de efterspurgte maskiner fra Horsch, som virksomheden er kendt for at levere.

COO Jesper Fogsgaard udtrykte stor tilfredshed med den nye hal og forklarede, at den tidligere klargøringsfacilitet havde været en flaskehals for virksomheden. “Vi har været ramt af pladsmangel i det tidligere klargøringscenter, fordi der var et mismatch mellem kapaciteten på vores klargøringshal og den vækst, vi har oplevet i forretningen. Det problem bliver løst med den nye hal. Jeg forventer desuden, at effektiviteten af klargøringen vil stige, hvilket vil komme vores kunder til gode,” sagde Fogsgaard.

Hallen afhjælper et pladsproblem for virksomheden. Foto: WekoAgro Machinery.

Fokus på medarbejderforhold

Den nye hal er også et stort skridt fremad i forhold til arbejdsforholdene for medarbejderne. Hallen er udstyret med bade- og køkkenfaciliteter, og er fuldt isoleret og opvarmet. “Vi vil gerne give vores medarbejdere de bedste vilkår for at udføre deres arbejde godt. Det kommer nemlig alle områder af forretningen til gavn – og det gavner især vores kunder,” forklarede Jesper Fogsgaard.

Festlig indvielse med borgmesteren

Indvielsen blev fejret med en stor fest for de cirka 100 medarbejdere, og kommunens borgmester, Lars Storgaard, deltog i festlighederne og klippede den røde snor. I sin tale roste borgmesteren WekoAgro Machinerys vækst: “Jeg er meget imponeret over den vækst I har opnået de seneste år. Det kræver hårdt arbejde og dedikerede medarbejdere, som I uden tvivl har. I har fortjent den her fest.”

Medarbejderne lyttede opmærksomt til borgmesterens tale. Foto: WekoAgro Machinery.

Med den nye hal ser WekoAgro Machinery frem til at møde den stigende efterspørgsel og fortsætte med at levere kvalitetsmaskiner fra Horsch, som virksomheden er kendt for.

Mikkel Clausen
Mikkel Clausen
Mikkel Clausen har sin uddannelse fra Aarhus Universitet, hvor han har studeret Engelsk og Film og Medier. Ved siden af tjansen hos ByensNyt er han musikanmelder hos musikmagasinet GAFFA. Mikkel er fra Ølholm, men bor til dagligt i Aarhus.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her